Βαθμολογία

Βουτυρίτσας: «Ξεκινήσαμε με πάρα πολλές δυσκολίες»

Το δικό του σχόλιο έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο τεχνικός της ΑΕΛ Κ20 κ. Θοδωρής Βουτυρίτσας. Μέτρια χαρακτήρισε την εικόνα της ομάδας του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της «Βασίλισσας». Ο προπονητής της ΑΕΛ Κ20 τόνισε πως υπάρχουν ακόμα πολλά προβλήματα, αλλά όλοι πρέπει να δουλέψουν πιο σκληρά για να υπάρχει βελτίωση στη συνέχεια. Παράλληλα τόνισε πως το σημαντικό δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα, αλλά να δημιουργηθεί μία καλή ομάδα που θα έχει καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας. Είναι μία πολύ καλή ομάδα που είχε καλή πορεία και πέρυσι. Εμείς χτιζόμαστε τώρα. Ξεκινήσαμε με πάρα πολλές δυσκολίες και αντίστοιχα υπάρχουν ακόμα αρκετές. Δεν περιμένουμε ιδιαίτερα αποτελέσματα. Αυτό όμως που θέλουμε είναι να έχουμε αγωνιστικότητα και να είμαστε ομάδα.

Σήμερα μπορώ να πω πως το παιχνίδι μας ήταν μέτριο. Δεν είχαμε διεξόδους για να βάλουμε τη μπάλα στην εστία του αντίπαλου. Το γεγονός ότι δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ στο δεύτερο λεπτό και στα πρώτα λεπτά του αγώνα και το δεύτερο έπαιξε ρόλο στην ψυχολογία των παικτών που βάρυναν τα πόδια τους, μέχρι ένα μέρος όμως είναι δικαιολογία.

Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε, ξέρουμε πως είμαστε μία νέα ομάδα. Πρέπει να καταλάβουν τα παιδιά πως είναι στην ΑΕΛ και να μπορέσουμε να βγάλουμε αυτά που θέλουμε στο γήπεδο».