Βαθμολογία

Ξεκίνημα με το αριστερό για την ΑΕΛ Κ20 (PICS)

Την ήττα γνώρισε η ΑΕΛ Κ20 την Κυριακή (27/8) το πρωί στο γήπεδο Πυργετού από τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 0-2 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του οικείου πρωταθλήματος της Super League.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ: Χρήστος Γκατζούλης

Η ΑΕΛ του Θοδωρή Βουτυρίτσα παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενομένου και δίκαια ηττήθηκε από μια καλύτερη ομάδα. Το «βυσσινί» συγκρότημα δεν άφησε καλές εντυπώσεις και σίγουρα τους περιμένει πολύ δουλειά στη συνέχεια. Η ομάδα αντιμετώπισε πολλά προβλήματα ιδιαίτερα από το κέντρο και μπροστά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν δύο αλλαγές στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορέσουν να δημιουργήσουν ιδιαίτερα επικίνδυνες στιγμές στην αντίπαλη εστία. Το ματς ξεκίνησε με 24 λεπτά καθυστέρηση λόγω καθυστέρησης του γιατρού να φτάσει στο γήπεδο, ενώ πρόβλημα είχαν και τα δίχτυα με αποτέλεσμα να πάει το παιχνίδι αρκετά παραπίσω.

Το ματς έγινε σε ακατάλληλη ώρα και σίγουρα η ζέστη ήταν αφόρητη για τους παίκτες. Ο διαιτητής μάλιστα αναγκάστηκε να διακόψει δύο φορές το ματς ώστε οι παίκτες να πάρουν κάποιες ανάσες δροσιάς και να πιούνε υγρά.

Ο Αστέρας Τρίπολης ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς όταν στο Ρόμπερτ από αριστερά, έβγαλε συρτή σέντρα, ο Νικολακόπουλος στο ύψος του πέναλτι έσπασε πιο δεξιά στον Τσάνγκ και αυτός με το αριστερό και ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που διατηρούσαν την κατοχή της μπάλας και τα ηνία του παιχνιδιού με τους παίκτες της ΑΕΛ να στηρίζονται σε ξεσπάσματα δείχνοντας πως θέλουν ακόμη πολύ δουλειά στο να γίνουν ομάδα.

Στο 14′ οι «βυσσινί» έφτασαν κοντά στην ισοφάριση του σκορ με τον φορ Μπέικο να πιάνει τη κεφαλιά η οποία πέρασε άουτ. Ο Αστέρας Τρίπολης απάντησε με σπουδαία ευκαιρία στο 19’ όταν ο Τζίμας και ο Τσανγκ μέσα από την περιοχή δεν κατάφεραν να σκοράρουν ενώ ο Νικολακόπουλος στη συνέχεια της φάσης έπιασε τη κεφαλιά όμως με εξαιρετική επέμβαση στο «Γ» της εστίας ο Σαφαρίκας απομάκρυνε τον κίνδυνο. Στο 20′ ο Μαρίνος πήρε την πλευρά από αριστερά έκανε το διαγώνιο σουτ όμως και πάλι ο κίπερ της ΑΕΛ μπλόκαρε σταθερά.

Στη συνέχεια η ΑΕΛ με τον Γεωργακόπουλο από αριστερά έκανε τη σέντρα, η άμυνα απομάκρυνε ασταθώς, ο Νούσιος πήρε το ριμπάουντ, στόπαρε και σούταρε όμως η μπάλα έφυγε μακριά από την εστία. Ο Αστέρας έκανε δύο τα τέρματά του στο 28′ όταν ο Νικολακόπουλος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Ζήσης βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή και πήρε κεφαλιά γράφοντας το 0-2.

Ο Θοδωρής Βουτυρίτσας βλέποντας την εικόνα της ομάδας του θέλησε να κάνει κάποιες διορθωτικές κινήσεις και έβαλε στον αγωνιστικό χώρο του Γαλεάδη και Μασούρα στις θέσεις των Γεωργακόπουλου και Καραλή με σκοπό η ομάδα του να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στο ματς.

Η ΑΕΛ βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν τα κατάφερε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες. Ένα μακρινό σουτ του Καλύβα στο 54’ πέρασε άουτ ενώ ένα χαμένο τετ - α - τετ του Τζίμα στο 79′ που έβγαλε ο Σαφαρίκας κράτησαν το 0-2 του Αστέρα Τρίπολης.

ΑΕΛ (Θ. Βουτυρίτσας): Σαφαρίκας, Τσιούτσιας, Αναγνώστης, Καλούσης, Καρατάσιος, Δερμητζάκης, Γεωργακόπουλος(46′ Μπιγκάνοε), Νούσιος, Καλύβας, Καραλής (46′ Γαλεάδης), Μπέικος (Γκαλγκανόπουλος).

Αστέρας Τρίπολης (Γ. Γεωργουλόπουλος): Τσιμόπουλος, Ζήσης, Κουμάντεϊ, Αντζούλας, Χριστόπουλος, Τζίμας, Μαρίνος(62′ Kομνηνός), Τζέκος, Νικολακόπουλος(88′ Ζορμπάς), Κανελλόπουλος, Τσανγκ (73′ Kωτσόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Γρατσάνης Λεωνίδας, Μπάλλας.