Βαθμολογία

Χάσι: «Δεν αποκλείεται μεταγραφή - έκπληξη από τον πρόεδρο»

Έστω και δύσκολα ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση της Λαμίας το Σάββατο (26/8) και ζευγάρωσε τις νίκες του στη Σούπερ Λίγκα. Ο Μπέσνικ Χάσι ανέφερε ότι οι Πειραιώτες δυσκόλεψαν μόνοι τους την κατάσταση, ωστόσο αυτό που μετράει είναι η νίκη. Από εκεί και πέρα, σημασία έχει όσα δήλωσε για το ρόστερ…

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος προανήγγειλε ότι θα αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας μεταγραφής-έκπληξης από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Έχει σημασία ότι πήραμε το τρίποντο. Βοηθήσαμε και μόνοι μας να δυσκολέψουμε την κατάσταση. Ξεκινήσαμε χωρίς καλό ρυθμό, χάσαμε τις μονομαχίες. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, βάλαμε ένα γκολ με πέναλτι, ίσως να αξίζαμε και ένα δεύτερο πέναλτι. Όταν δέχεσαι μία κόκκινη, δεν ξέρουμε αν ήταν βέβαια, όταν είσαι με δέκα παίκτες λοιπόν τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα και θες το δεύτερο γκολ. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε, θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και καλύτεροι στη συνέχεια».

Από εκεί και πέρα, σχετικά με το αν θα υπάρξουν μεταγραφές τόνισε: «Ναι φυσικά θα ήθελα και άλλες (σ.σ. γέλια). Ο πρόεδρος είναι το αφεντικό και ξέρει. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ. Με 32 παίκτες συν 4 κίπερ. Θα παραδώσω την λίστα με το ποιοι πρέπει να φύγουν και μετά την διακοπή θα είμαστε λιγότεροι. Ο πρόεδρος πάντα θέλει η ομάδα του να εκπροσωπήσει επάξια την ομάδα στην Ευρώπη και ποιός ξέρει. Ίσως μας κάνει κάποια μεταγραφική έκπληξη».