Βαθμολογία

Τεννές: «Μπορούσαμε την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό»

Η Λαμία ηττήθηκε στο Περιστέρι από τον Ολυμπιακό με 1-0 το Σάββατο (26/8), ωστόσο άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Κάτι που παραδέχθηκε και ο Μπάμπης Τεννές στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές του ήταν μαχητικοί και πειθαρχημένοι.

Μάλιστα, σημείωσε πως οι Φθιώτες ήταν άτυχοι και θα μπορούσαν να είχαν «τσιμπήσει» και το βαθμό της ισοπαλίας. Από εκεί και πέρα, ο έμπειρος κόουτς προανήγγειλε μεταγραφή, σημειώνοντας πάντως πως ο Ντακόλ δεν είναι ο πρώτος στόχος. Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Λαμίας: 

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια της ομάδας μας. Μαχητικότατη, πειθαρχημένη και από την στιγμή που φτάνει στο σημείο να κάνει καθυστέρηση ο πρωταθλητής Ελλάδας απέναντί μας είναι το καλύτερο εύσημο που θα μπορούσαμε να πάρουμε. Είχαμε φάσεις και νομίζω ότι σταθήκαμε λίγο άτυχοι.

Μπορούσαμε την ισοπαλία που θα ήταν χρυσή σελίδα στην ιστορία μας απέναντι στον κορυφαίο Ολυμπιακό των τελευταίων ετών. Είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια πως κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλο αλλά δεν πήραμε κάτι. Δώσαμε όμως υποσχέσεις για την συνέχεια. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στην Ευρώπη και να πω ότι εάν είχαμε το ματς αυτό στο γήπεδό μας θα βάζαμε ακόμα πιο δύσκολα στον Ολυμπιακό».

Για το εάν θα γίνουν και άλλες μεταγραφές: «Νομίζω ότι χρειαζόμαστε και θα προσπαθήσουμε. Ψάχνουμε συγκεκριμένα άτομα σε συγκεκριμένες θέσεις».

Για το εάν θεωρεί ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης: «Το όνομα του αντιπάλου είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο. Παίζαμε με την ομάδα που έκανε πρόκριση με 2 νίκες με Ριέκα. Από μόνο του ήταν έξτρα κίνητρο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την σημερινή εμφάνιση. Εάν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε πιο καλά».

Για τις φάσεις των πέναλτι: «Δεν έχω καμία εικόνα ή άποψη ούτε για το πέναλτι που ζητήσαμε εμείς και ούτε για το πέναλτι του Ολυμπιακού».

Για τον Ντακόλ και εάν απασχολεί: «Όχι δεν είναι προτεραιότητά μας. Έχουμε άλλους για φορ. Έχουμε κάνει μία συζήτηση μαζί του αλλά δεν είναι προτεραιότητά μας».