Βαθμολογία

Κάναντι: «Μπορούσαμε τους τρεις βαθμούς»

Με τον βαθμό αποχώρησε από το Αγρίνιο το βράδυ του Σαββάτου (26/8) ο Ατρόμητος, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Παναιτωλικό. Θα μπορούσε, πάντως, να έχει πάρει και τη νίκη όπως είπε ο προπονητής του.

Ο Νταμίρ Κάναντι στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε ότι το αποτέλεσμα τον ικανοποιεί σε ένα «έντονη παιχνίδι με έντονη ατμόσφαιρα», αν και η ομάδα του θα μπορούσε να έχει φύγει με τη νίκη δεδομένου ότι προηγήθηκε δύο φορές.

Αναλυτικά: «Κάναμε ένα πολύ έντονο παιχνίδι. Ο στόχος επετεύχθη αν και θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Τελικά πήραμε τον έναν. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και σκοράραμε με τον Ντιγκινί. Γενικά ήταν ένα πολύ έντονο παιχνίδι με έντονη ατμόσφαιρα και πολύ φωνή από τους φιλάθλους

Στο δεύτερο ημίχρονο πιεστήκαμε από τον αντίπαλο και θα έπρεπε να αμυνθούμε. Παρόλα αυτά θα μπορούσαμε να βγάλουμε κάποιες αντεπιθέσεις και να σκοράρουμε. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το γεγονός ότι δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση και σε αυτό θα πρέπει να εστιάσουμε. Ο αντίπαλος πήρε πολλές στημένες φάσεις και μας άσκησε πίεση στο δεύτερο μέρος. Τελικά ήρθε 2-2 που είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα και συνεχίζουμε».