Βαθμολογία

Με Χουάρες στη Νέα Σμύρνη ο Απόλλων

Να πάει στη διακοπή με ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα θέλει ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος δοκιμάζεται και τη 2η αγωνιστική εντός Λεκανοπεδίου. Αντίπαλος ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα (19.15) της Κυριακής (26/8).

Η προετοιμασία για το συγκεκριμένο ματς ολοκληρώθηκε και το ευχάριστο για τον Άκη Μάντζιο είναι πως έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο Χουάρες, όπως αναμενόταν, υπολογίζεται και δεν αποκλείεται να πάρει και τη θέση του Κονέ στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, η εντολή στους «κυανόλευκους» είναι να περιορίσουν όσο μπορούν τον Μασούντ και δευτερευόντως να προσέχουν τα ανεβάσματα του Χατζισαφί. Είναι πολύ πιθανό, μάλιστα, να δούμε μία τακτική... Περιστερίου, δηλαδή έναν παίκτη συνεχώς πάνω στον Μασούντ, όπως έγινε και στο ματς με τον Ατρόμητο, όταν ο Κοντοές δεν άφηνε τον Βασιλακάκη να πάρει ανάσα.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Τσόβιτς, Ζαρόπουλο, Ντάσιο, Μπαρτολίνι, Κύργια, Παπάζογλου, Κούρο, Μπαμπιάρζ, Κονέ, Κοντοέ, Χουάρες, Καστιγέχος, Ελμπάζ, Μενδρινό, Ανιέτε, Σιατραβάνη, Αλμπάνη, Μάατσι, Μάατσεν.