Βαθμολογία

Φιλική νίκη για τα Βούναινα (PICS)

Φιλική αναμέτρηση διεξήχθη το Σάββατο (26/8) στα Βούναινα, όπου η τοπική ομάδα υποδέχθηκε το Ελευθεραί. Τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία.

Της Βάσως Γκατζούλη

Τα Βούναινα επικράτησαν με σκορ 6-0. Στο 4’ ωραία σέντρα του Χατζηλιάδη Σ. στο Ραπτόπουλο και αυτός έκανε το 1-0. Στο 8’ και 15’ δύο δοκάρια από Καζάνι Γ. και Σχοινά. Στο 24’ το σουτ του Καζάνι Γ. έκανε το 2-0.

Στο 31’ άψογη ασίστ από τον Τριανταφυλλόπουλο και ο Ραπτόπουλος το 3-0. Στο 65’ ο Γκομοσίδης το 4-0, στο 78’ ο δοκιμαζόμενος Κογκολέζος Ιβ Μόκα με ωραία ντρίπλα πέρασε και τον τερματοφύλακα για το 5-0 και ο ίδιος παίκτης στο 87’ το τελικό 6-0.

Βούναινα (Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουκουφίκης, Καρέντζος, Ραπτόπουλος, Κατσιώτης, Μερτζανίδης Η., Τριανταφυλλόπουλος, Καζάνι Κ., Καζάνι Γ., Χατζηλιάδης Σ., Σχοινάς, Χριστουδούλου Κ.

Έπαιξαν και οι: Μερτζανίδης Φ., Γκομοσίδης, Γιουρούκης, Χατζηλιάδης Γ., Τσανάς, Αγγλόπουλος Γ., Χριστοδούλου Σ., Δούνιας, Ζείμπέκης, Ιβ Μόκας, Ψαρρής.

Ελευθεραί (Βαγγέλης Κώτσιος): Σαρακατσάνης, Σουλτσιώτης, Κούρτης, Ντελόπουλος, Μέκρας Χ., Τσιάμης, Θεοδώρου, Ράχης, Αετόπουλος, Γκόγκουρας, Κουρούκας.

Έπαιξαν και οι: Μέκρας Γ., Πεπόσι, Κραβαρίτης, Χαλίζι, Κόγιος, Ηλιάζι.

Διαιτητής: Καρακώστας. Βοηθοί: Γκαρέλης, Μίχος.