Βαθμολογία

Ήττα προβληματισμού στον Βόλο...

«Γέννησε» έντονο ...προβληματισμό, η αγωνιστική εικόνα κάποιων ποδοσφαιριστών και εξαιτίας πολλών ατομικών λαθών ο Απόλλωνας έχασε στο φιλικό στην Νεάπολη Βόλου, από τον ΝΠΣ Βόλος με σκορ 4-1.

Είναι η δεύτερη φορά μετά από 3 συνεχόμενες σεζόν που η λαρισινή ομάδα δέχεται τόσα γκολ. Φυσικά αυτό ήταν και απόρροια διαιτητικών λαθών, όμως σίγουρα δεν μπορεί κανείς να στέκεται σε αυτό γεγονός.

Ήχησε ..."καμπανάκι" λοιπόν για ορισμένους ποδοσφαιριστές που ιδίως στο α΄ ημίχρονο, έδωσαν λαβή και δικαιώματα. Παρότι ο Απόλλωνας προηγήθηκε στο 12' με τον Μίλιτς υπήρξε ένα "εφιαλτικό" 25λεπτο όπου οι γηπεδούχοι πέτυχαν όλα τα τέρματα τους!

Ο Βόλος απάντησε στο 16′. Ο Μίλιτς ανέτρεψε τον Μάντζη, ο αρχηγός της ομάδας Πίτου Γκαρσία ανέλαβε την εκτέλεση από τα 11 μέτρα και νίκησε τον Κραβαρίτη γράφοντας το 1-1.

Στο 19′ οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά στο σκορ όταν ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Δημόπουλος πήδηξε ψηλότερα από τους αντιπάλους του και με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Στο 33’ο Πέντα με κάθετη βρήκε τον Ηλιόπουλο, ο επιθετικός των γηπεδούχων πέρασε και τον Κραβαρίτη και από πλάγια θέση έκανε το 3-1 με τους ανθρώπους του Απόλλωνα να διαμαρτύρονται αρχικά για φαουλ που έγινε σε παίκτη του Απόλλωνα, έξω από την αντίπαλη περιοχή (και το υπέδειξε και ο επόπτης!) αλλά κα ότι ο παίκτης του Βόλου βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Κι ενώ ο Απόλλωνας συνέχισε να διαμαρτύρεται στο 35′ ο Βόλος πέτυχε ένα ακόμα γκολ, με τον Καμπαγιέρο που σε τετ-α-τετ με τον Κραβαρίτη πλάσαρε σωστά για το 4-1.

Διαιτητής: Δημητριάδης. Βοηθοί: Δημητράκης, Τσάγκαρης (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Πατσογεώργος, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Πιαστόπουλος, Πέντα, Μάντζης, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Πίτου Γκαρσία.

Αγωνίσθηκαν και οι: Μπουργάνης, Τζελίδης, Ζέρης, Καλαμίδας, Παπακώστας, Κυπαρίσσης Δερμητζόγλου, Μελισσόπουλος, Παπαδόπουλος, Παπαεμανουηλίδης, Παπουτσής, Ράιαν.

Απόλλων Λάρισας (Σ. Θεοδοσιάδης): Κραβαρίτης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Ανδρέου Β., Παπαζαχαρίας, Αγρόδημος, Διβανές, Τσιλούλης, Μίλιτς, Καρακατσάνης, Μαυρίας.

Χρησιμοποιήθηκαν στην επανάληψη και οι: Φιρινίδης, Σάββας, Ανδρέου Γ., Ιορδανίδης, Καμπέρης, Χατζής, Συράκος, Ιβανίδης, Σουλίδης, Κολοβός, Σαχινίδης.