Βαθμολογία

Δεν χαιρέτησε παίκτες και τεχνικό τιμ!

Έντονο είναι το νέο (και μεγαλύτερο…) σοκ στις τάξεις του Πανηλειακού. Όπου μετά από όσα διαδραματίστηκαν στο επεισοδιακό και τελικά διακοπέν “φιλικό” της Τετάρτης με την Παναχαική στον Πύργο, και τον έντοχο απόηχο σε όλη την κοινωνία της πόλης, ήρθε άμεσα άλλη …”κεραμίδα”!

Ο τεχνικός Νίκος Κουρμπανάς αποχώρησε αιφνιδιαστικά από τον Πανηλειακό, για χάρη του Παναιγιαλείου, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής (25/8), αφήνοντας σε …σοκ και στα …κρύα του λουτρού τους ερυθρόλευκους!!! ΘΕΜΑ (μαζί και με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανηλειακός: «Ανήθικη στάση του ανειλικρινή και αφερέγγυου Κουρμπανά»)

* Κατά τις πληροφορίες από το ρεπορτάζ του «iliaoikonomia»:

– Εντός της Πέμπτης (24/8) ο Ν. Κουρμπανάς ζήτησε από τους διοικούντες του Πανηλειακού να έχουν συνάντηση το βράδυ της ίδιας μέρας.

– Στη συνάντηση αυτή τους είπε ότι “έχω πρόταση από τον Παναιγιάλειο και θέλω να γυρίσω εκεί, γιατί έχω ψυχικό δέσιμο με αυτή την ομάδα κι αυτή την πόλη”!!!

– Στις προσπάθειες των διοικούντων του Πανηλειακού να μεταπειστεί, δεν κατέστη δυνατό κάτι τέτοιο. “Έχω πάρει αυτή την απόφαση να φύγω, για να πάω εκεί, και δεν την αλλάζω”, ανέφερε!

– Προς το τέλος της κουβέντας αυτής, του επισημάνθηκε από διοικούντες του Πανηλειακού ότι: “Ήδη κάνεις κάτι ανέντιμο, μην το κάνεις κι ακόμα μεγαλύτερο επιχειρώντας έστω να ασχοληθείς με οποιονδήποτε παίκτη από το υπάρχον ρόστερ του Πανηλειακού για να του πεις να πάρει μεταγραφή. Κι αν το κάνεις αυτό, θα τον πάρεις στο …λαιμό σου, γιατί δεν πρόκειται να πάρει δελτίο με τίποτα και θα έχει κι άλλες συνέπειες”…

– Και δόθηκε η απάντηση από τον τεχνικό, πως “δεν υπάρχει καμιά περίπτωση για κάτι τέτοιο, το δικό μου θέμα είναι άλλο κι αφορά μόνο εμένα, δεν πρόκειται να ασχοληθώ με παίκτη του Πανηλειακού”.

* Από κει και πέρα, πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Νικος Κουρμπανάς αναχώρησε κι από τον Πύργο, είτε πολύ αργά το βράδυ της Πέμπτης (μετά και την παραπάνω συνάντηση), είτε το αργότερο νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Χωρίς όμως έτσι να μεταβεί ούτε στην προπόνηση της ομάδας αυτή την ημέρα για να χαιρετήσει τους παίκτες (και το λοιπό τιμ)! Απίστευτα – ακόμα και για τον ποικίλως πολύπαθο χώρο του “τελειωμένου” ελληνικού ποδοσφαίρου – πράγματα!

Προτάσεις για νέο τεχνικό

Από κει και πέρα, έχουν ξεκινήσει αμέσως όταν έγινε γνωστή η φυγή Κουρμπανά, πολλές (τουλάχιστον 15 !!! είναι ως τις 7.00 το απόγευμα της Παρασκευής) προτάσεις για τεχνικούς. Ο Πανηλειακός δεν πρόκειται να κάνει άμεσα καμιά κίνηση.

Υπάρχει άλλωστε και το ματς Σούπερ Καπ Ηλείας για το απόγευμα της Κυριακής (27/8, ώρα 19.30, ενωσιακό γήπεδο Σπιάτζας). Στο οποίο αγωνίζονται, ο πρωταθλητής Α1 της προηγούμενης περιόδου με τον κυπελλούχο. Κι όταν ο πρωταθλητής και κυπελλούχος είναι η ίδια ομάδα, τότε αγωνίζεται ο πρωταθλητής με τον φιναλίστ του κυπέλλου. Αυτό θα γίνει φέτος όπου ο περυσινός Πρωταθλητής Α1 Ηλείας καθώς και Κυπελλούχος είναι ο Πανηλειακός, κι έτσι με βάση τα οριζόμενα από την ΕΠΣΗ θα αγωνιστεί με τον φιναλίστ του τελικού κυπέλλου Ξενοφώντα Κρεστένων.

– Στο ματς αυτό, σε κάθε περίπτωση θα κοουτσάρει ο Φώντας Μοσχογιάννης (μέλος του τιμ και βοηθός προπονητή). Νεότερα για προπονητή σε κάθε περίπτωση, θα υπάρχουν …προσεχώς.