Βαθμολογία

Πανελευσινιακός: «Απόφαση - αίσχος...»

Νέα επίθεση προς την ΕΠΟ εξαπέλυσε η διοίκηση του Πανελευσινιακού ύστερα και από τον ορισμό του μπαράζ ανάμεσα σε Δόξα Δράμας και Α.Ε. Καραϊσκάκης για την άνοδο στη Β' Εθνική.

Με ανακοίνωσή τους την Παρασκευή (25/8) οι «σταχυοφόροι» ενημέρωσαν ότι θα κινηθούν νομικά τόσο κατά της νυν διοίκησης της Ομοσπονδίας όσο και εναντίον της προηγούμενης, κάνοντας λόγο για απόφαση - αίσχος αναφορικά με το μπαράζ.

Αναλυτικά, οι «σταχυοφόροι» αναφέρουν τα εξής: «Σήμερα οι κύριοι της ΕΠΟ είπαν ότι κέρδισε το ποδόσφαιρο με το μπαράζ που όρισαν. Μάλλον το έφεραν πολλά χρόνια πίσω και μας δίνουν να καταλάβουμε ότι η νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας κοιτάζει άλλα πράγματα. Όσο για το μπαράζ που όρισαν στις 29 Αυγούστου, να γνωρίζουν ότι ξεκινάμε αγωγές για την παρανομία. Ψήφισαν το καταστατικό οι ίδιοι.

Με τον παλιό και τον νέο ΚΑΠ κάτι τέτοιο απαγορεύεται και αυτοί επικροτούν την παρανομία. Και όχι μόνο αυτό. Για να προλάβουν, το ορίζουν δύο ημέρες πριν την εξέταση των φακέλων από την ΕΕΑ.

Δυστυχώς, όπως αναφέραμε και χθες, ένας πρόεδρος ΕΠΣ θέλει να βγάλει μια ομάδα δικιά του. Δεν έχει καταλάβει ότι είναι πλέον παράγοντας της ΕΠΟ και όχι πρόεδρος ομάδας. Αφού και η προηγούμενη διοίκηση και η νέα του κυρίου Ευάγγελου Γραμμένου θέλουν να μας ρίξουν κατηγορία, θα προσφύγουμε σε κάθε ένδικο μέσο, καταθέτοντας αγωγές.

Έλεγαν ότι οι προηγούμενες διοικήσεις της ΕΠΟ έκαναν παρανομίες, αλλά αυτοί μάλλον κάνουν χειρότερα. Από Δευτέρα θα κινηθούμε νομικά σε βάρος και της προηγούμενης διοίκησης και της νέας. Όσο για το σκεπτικό της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου και ορίζει μπαράζ η ΕΠΟ; Αίσχος!

Εκ του ΔΣ της ΠΑΕ Πανελευσινιακός».