Βαθμολογία

Με Ρισβάνη ο Ατρόμητος

Στον Ατρόμητο πραγματοποιήθηκε ακόμη μία προπόνηση την Παρασκευή (25/08) ολοκληρώνοντας την προετοιμασία ενόψει του σαββατιάτικου (26/08, 19:15) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Σπύρος Ρισβάνης γυμνάστηκε για τρίτη φορά με τους «κυανόλευκους» και έδειξε πως βρίσκεται σε άρτια φυσική κατάσταση. Συνεπώς, ο υψηλόσωμος (1.96μ.) κεντρικός αμυντικός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που συγκροτήθηκε εκ μέρους του Νταμίρ Κάναντι. Η αποστολή γευμάτισε το μεσημέρι της Παρασκευής (25/08) στο αθλητικό κέντρο και κατόπιν αναχώρησε για το Αγρίνιο με επικεφαλής τον τιμ μάνατζερ, Νίκο Λαζαρίδη.

Εκτός πλάνων τέθηκαν οι Πλατέλλας, Τσατσόπουλος, Κίναλης, Μανδάς, Ζησόπουλος, Πολύντορο οι οποίοι θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου (26/08) στο αθλητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης Δ. Μπογατσιώτη.

Αναλυτικά η αποστολή για τον Ατρόμητο: Μίρκοβιτς, Θεοδωράκης, Καρασαλίδης, Χατζηϊσαίας, Μάντσον, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Κυριακίδης, Κιβρακίδης, Μενσά, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Μανούσος, Ντάουντα, Μπαστακός, Νάτσος, Ρισβάνης, Ντιγκινί, Μπουσουλάτζιτς.