Βαθμολογία

Στην προετοιμασία του Ολυμπιακού ο Ίνγκλις

Η απουσία αρκετών διεθνών επηρεάζει την καλοκαιρινή προετοιμασία που πραγματοποιείται στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Αναμφίβολα, το πρόγραμμα δεν κυλά σύμφωνα με την επιθυμία του Γιάννη Σφαιρόπουλου διότι ο έμπειρος τεχνικός βλέπει τους Μάντζαρη, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Πρίντεζη, Αγραβάνη, Μπόγρη να φορούν τη γαλανόλευκη, αλλά και τους Τιλί, Στρέλνιεκς να βρίσκονται στη Γαλλία και τη Λετονία αντίστοιχα.

Επομένως, οι ενισχύσεις κρίνονται επιβεβλημένες με τον Καρλ Ίνγκλις να παίρνει μέρος στις προπονήσεις. Ο 36χρονος γκαρντ διαθέτει εντυπωσιακό περιφερειακό σουτ και έχει μείνει ελεύθερος από την Άλμα Βερολίνου έχοντας αγωνιστεί παλαιότερα (σ.σ. σεζόν 2014-2015) για λογαριασμό της ΑΕΚ. Μαζί με τον Αμερικανό θα βρεθούν ακόμη οι Νοές, Σακελλαρίου και Τόζιο προκειμένου να διατηρούν τον δικό τους αγωνιστικό ρυθμό.

Στο μεταξύ την ερχόμενη Δευτέρα (28/08, 13:30) έχει προγραμματιστεί η συνέντευξη Τύπου – παρουσίαση στο ΣΕΦ, αναφορικά με φιλικό ματς που θα διεξαχθεί στις 20 Σεπτεμβρίου προς τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Στην εν λόγω θα βρεθούν ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης, ο Γενικός Διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος και φυσικά ο παλαίμαχος πλέον τεχνικός.