Βαθμολογία

Συνάντηση του πρόεδρου της ΕΠΣΝΛ με τον πρόεδρο των παλαιμάχων ΣΕΠΝΛ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι μεταξύ του Προέδρου της Ε.Π.Σ.Ν.Λάρισας κ. Μπουχλαριώτη και του Προέδρου των Παλαιμάχων του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Ν. Λάρισας κ. Γαραζανάκη στο Posto Di Café.

Οι δύο πρόεδροι αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες για την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού τοπικού ποδοσφαίρου δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα προβλήματα που ταλανίζουν τον χώρο.

Ο κ. Μπουχλαριώτης άκουσε προσεκτικά τον κ. Γαραζανάκη, ως έναν από τους καλύτερους γνώστες της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας, με την 35ετη πείρα του σε όλα τα πόστα σε ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων.

Από πλευράς του ο πρόεδρος των παλαιμάχων του Σ.Ε.Π.Ν.Λάρισας ευχήθηκε στον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας καλή θητεία, δηλώνοντας ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια της νέας διοίκησης όπου χρειαστεί.

Ο κ. Μπουχλαριώτης κάλεσε και επίσημα το Δ.Σ. των παλαιμάχων του Σ.Ε.Π.Ν.Λ. στο επόμενο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας δείχνοντας με αυτό τον τροπό ότι επιθυμεί μια αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο διοικήσεων και υπολογίζει στο σύνδεσμο για την βελτίωση των συνθηκών του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού.