Βαθμολογία

Και με τη... βούλα στον ΟΦΗ ο Παπαστεριανός

Παίκτης του ΟΦΗ με κάθε επισημότητα είναι από την Παρασκευή (25/8) ο Μανώλης Παπαστεριανός. Ο 30χρονος μέσος υπέγραψε το συμβόλαιό του έπειτα από συνάντηση με τον Φώτη Τσάλο και θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μια ακόμη σημαντική ενίσχυση για τον ΟΦΗ.

Ο 30χρονος μέσος Μανόλης Παπαστεριανός, υπέγραψε το μεσημέρι της Παρασκευής (25/8) το συμβόλαιο του με την ομάδα μας, για ένα χρόνο και τίθεται και αυτός στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου, για να επαναφέρουμε όλοι μαζί τον ΟΦΗ μας, εκεί που αξίζει να βρίσκεται!

Μετά από συνάντηση που είχε ο Μανόλης Παπαστεριανός με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλο, οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο παίκτης ξεκινάει αμέσως προπονήσεις με τον ΟΦΗ.

Η εμπειρία και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Μανόλη Παπαστεριανού, θα δώσουν στην ομάδα μας, την παραπάνω βοήθεια που αναζητούσαμε, από ένα παίκτη με παραστάσεις από την Σούπερ Λίγκ.

Ο Μανόλης Παπαστεριανός γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου 1987 στην Χαλκιδική. Εχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Αρη, την Ρουμανική Κονκόρντια, την Ξάνθη και την Βέροια. Το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στην Ξάνθη. Μανόλη, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας!».