Βαθμολογία

Λαγός: «Να πάμε την ΑΕΛ εκεί που της αξίζει»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Θάνου Αναστασίου «φιλοξενήθηκε» το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ, Τάσος Λαγός που αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από τους «βυσσινί» και τόνισε ότι όλοι μαζί πρέπει να πάμε την ΑΕΛ εκεί που της αξίζει.

Χαρακτήρισε πολύ μεγάλη ομάδα την ΑΕΛ και πείστηκε κατευθείαν από τον κ. Κούγια στο να έρθει στην ΑΕΛ, ενώ εμφανίστηκε πανέτοιμος να αγωνιστεί, αν και αυτό είναι απόφαση του προπονητή όπως είπε. Τέλος κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια και όλοι να είναι ενωμένοι για το καλό της ΑΕΛ.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του μέσου της ΑΕΛ:

Σε ερώτηση για τις πρώτες εντυπώσεις του από την ΑΕΛ και το πως δέχτηκε να έρθει στην ΑΕΛ απάντησε:

«Έχω έρθει σε μια μεγάλη ομάδα, μια ιστορική ομάδα. Προσωπικά ήθελα να παραμείνω στο εξωτερικό ωστόσο δεν προχώρησαν κάποιες συζητήσεις που είχα με ομάδες, μίλησα με τον πρόεδρο και από εκείνη την στιγμή με έπεισε πολύ στο να έρθω στην Λάρισα. Συν ότι όπως είπα η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα, με κόσμο, με καινούριο γήπεδο, με τις εγκαταστάσεις γενικά τα πάντα. Η ΑΕΛ είναι μια πολύ καλή επιλογή για κάθε παίκτη».

Σε ερώτηση για τους στόχους του με την ΑΕΛ δήλωσε:

«Οι στόχοι είναι υψηλοί, όπως έχει πει και ο πρόεδρος να πάμε την ΑΕΛ εκεί που της αξίζει. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά θα πρέπει αυτό να γίνει σιγά σιγά παιχνίδι με παιχνίδι, να πάρουμε τους πόντους και όσα περισσότερα ματς μπορούμε».

Σε ερώτηση για τον αν αγωνιστικά είναι έτοιμος είπε:

«Ναι νομίζω είμαι έτοιμος. Έχω κάνει κανονικά προετοιμασία όσο καιρό δεν είχα ομάδα, ήρθα εδώ γνώρισα παικτές και προπονητή, είμαι σχεδόν έτοιμος να παίξω, αλλά είναι απόφαση του προπονητού».

Τέλος για το μήνυμα του προς τον κόσμο ανέφερε:

«Το μήνυμα που έχω να στείλω είναι ότι αξίζει να έρθετε γήπεδο να μας στηρίξετε και όλοι μαζί ενωμένοι για το καλό της ΑΕΛ».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ