Βαθμολογία

Αμπελωνιακός: Καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί (PICS)

Ο Αμπελωνιακός είναι σίγουρα ένας από τους ιστορικότερους συλλόγους του νομού μας με διακρίσεις και παραγωγή παικτών. Φέτος γίνεται ένα νέο ξεκίνημα με στόχο την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η νέα διοίκηση δείχνει μεγάλη διάθεση και όρεξη να βοηθήσει στο νέο εγχείρημα και σίγουρα τα πρώτα δείγματα είναι άκρως ενθαρρυντικά. Νέος τεχνικός ανέλαβε ο καταξιωμένος κ. Γιάννης Αλεξούλης που σίγουρα αποτελεί πολυτέλεια για την κατηγορία.

Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις είναι άρτιες και αυτό το διάστημα γίνονται και κάποιες μεταγραφές που θα βοηθήσουν την ομάδα που σίγουρα θέλει να πρωταγωνιστήσει. Παρέμεινε ο βασικός κορμός και δόθηκε έμφαση στα παιδιά από την περιοχή του Αμπελώνα.  

Οι δηλώσεις

ΤΑΣΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ (πρόεδρος)

«Στην ομάδα του Αμπελωνιακού πρωτοξεκίνησα το 1992 όταν ήταν στην Γ’ Εθνική, ως υπεύθυνος των ακαδημιών. Το 2008 από την ίδια θέση όταν ήταν πρόεδρος ο κ. Σπύρος Ψύρρας και ξανά από την ίδια θέση το 2013. Η φιλοσοφία μου είναι ότι οι ομάδες χτίζονται από τις ακαδημίες γι’ αυτό πιστεύω στα νέα παιδιά. Ύστερα από συζήτηση που έγινε στο τελευταίο συμβούλιο μαζί με τους τρεις πρώην προέδρους, τον κ. Σπύρο Ψύρρα, το κ. Νίκο Αγριόδημο, τον κ. Θάνο Κουτσούκη και τον Γενικό Αρχηγό κ. Κώστα Γκόβαρη, αποφασίσαμε να τραβήξω εγώ μπροστά και να μπω στην προεδρία για να μην μείνει η ομάδα ακέφαλη.

Θέλουμε μια καλή ομάδα από δικά μας παιδιά και όχι μόνο. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη για τον ιστορικό σύλλογο του Αμπελωνιακού, ο δεύτερος στόχος μας είναι η ομάδα που θα δημιουργήσουμε να έχει ένα καλό επίπεδο, να νοικοκυρέψουμε το σωματείο. Ο τρίτος στόχος αν όλα αυτά γίνουν είναι να προσπαθήσουμε να καταφέρουμε και την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Θέλουμε όλο τον κόσμο δίπλα μας, όλους τους υγιείς φιλάθλους γι’ αυτή τη καινούρια προσπάθεια που κάνουμε και πιστεύουμε πως στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας. Το ρόστερ μας δεν έχει ολοκληρωθεί, συζητάμε με 3-4 καλούς παίκτες και θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Αναμένονται άλλα 3-4 άτομα που θα στελεχώσουν το νέο Δ.Σ. Την προσεχή Δευτέρα 28/8 και ώρα 12 το μεσημέρι έχουμε συνάντηση με τους τοπικούς φορείς, τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Σαρχώση, τον αντιδήμαρχο αθλητισμό κ. Κώστα Χρυσοβέργη, καθώς και τον αντιδήμαρχο κ. Τσόπα που είναι γενικών καθηκόντων για την επίλυση κάποιων προβλημάτων που έχουμε στο γήπεδο. Θέλω να τους ευχαριστήσουμε γιατί από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό μας και έλυσαν κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζαμε. Τέλος θέλω να ανακοινώσω ότι άρχισαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του Αμπελώνα όπου γίνονται καθημερινά στα γραφεία της ομάδας 5-7 μ.μ. Υπεύθυνος κ. Τάσος Μαυρίδης, τηλ: 698.629.63.24».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΟΥΛΗΣ (προπονητής)

«Θέλω να ευχηθώ υγεία και καλή χρονιά σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία. Φέτος ο Αμπελωνιακός κάνει μια καινούρια προσπάθεια, σίγουρα το δικαιούται γιατί είναι μια πόλη με ιστορία και μεγάλα ταλέντα. Θέλω να δημιουργήσουμε μια υγιή ομάδα με κύριο στόχο να αναδειχθούν τα ταλέντα της περιοχής αλλά και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε μόλις μία εβδομάδα που ξεκινήσαμε, όμως δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι, γιατί δεν έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ μας. Με πολύ δουλειά θα προσπαθήσουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΖΙΑΡΤΖΑΝΗΣ (παίκτης)

«Εγώ όλη μου την ζωή αγωνίζομαι στον Αμπελωνιακό, εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία, μια νέα προσπάθεια ξεκινά και ελπίζουμε να πετύχουμε ότι δεν καταφέραμε πέρυσι, δηλαδή την άνοδο. Έχει παραμείνει ο βασικός κορμός στην ομάδα, όμως περιμένουμε και νέα παιδιά, βρίσκεται η διοίκηση σε συζητήσεις, ο προπονητής μας κ. Αλεξούλης είναι από τους πλέον καταξιωμένος και σίγουρα θα μας βοηθήσει σε αυτό το έργο».

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ (παίκτης)

«Εγώ είναι γέννημα θρέμμα Αμπελωνίτης, αγωνίζομαι για δεύτερη χρονιά στην ομάδα, πιστεύω πως φέτος θα γίνει μια πολύ καλή προσπάθεια, αφού κρατήθηκε ο βασικός κορμός και θα γίνουν και προσθήκες και έτσι η ομάδα θα φτάσει εκεί που πρέπει δηλαδή στην Α’ ΕΠΣΛ. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και ο κ. Αλεξούλης μας βοηθάει ώστε να παίξει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο».

ΣΠΥΡΟΣ ΒΟΥΚΙΑΣ (παίκτης)

«Εγώ έχω 7 συνεχόμενα χρόνια στην ομάδα του Αμπελωνιακού, έχει παραμείνει ο βασικός κορμός και αναμένονται και νέοι παίκτες, ο προπονητής μας είναι αναγνωρισμένος σε αυτό που κάνει και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ, πιστεύω πως φέτος η ομάδα θα πετύχει την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Τέλος εύχομαι να παραμείνει στην ομάδα ο συμπαίκτης μου ο Χρήστος Δαλακώνης γιατί θα μας βοηθήσει πολύ».

Εικόνες από την προπόνηση της Πέμπτης (24/8)