Βαθμολογία

Προς Κυριακή το ΑΕΚ - ΑΕΛ

Για την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου οδεύει η αναμέτρηση της ΑΕΛ με αντίπαλο την ΑΕΚ στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Η ΑΕΛ, στην δεύτερη επίσκεψη της στην Αθήνα, αναμένεται να αγωνιστεί την παραπάνω ημερομηνία κάτι που προκύπτει από τα αποτελέσματα των εκπροσώπων μας στα κύπελλα Ευρώπης.

Και εξηγούμαστε. Καταρχάς η συνδρομητική τηλεόραση της NOVA που καλύπτει τα παιχνίδια θέλει να υπάρχουν αν είναι δυνατόν και τις τρεις ημέρες, εμπορικές αναμετρήσεις, πιο απλά παιχνίδια των τεσσάρων μεγάλων ομάδων της χώρας.

Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός αγωνίζεται ημέρα Τρίτη (12/9) με αντίπαλο την Σπόρτινγκ, θα αγωνιστεί απέναντι στην Ξάνθη το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου. Από τις άλλες τρεις ομάδες μόνο η ΑΕΚ συνεχίζει στην Ευρώπη και θα αγωνιστεί την Πέμπτη 14 του ίδιου μήνα, άρα η λογική λέει να αγωνιστεί απέναντι στην ΑΕΛ, Κυριακή.

Σίγουρα μπορεί να αγωνιστεί και εκείνη Δευτέρα καθώς θα υπάρχει το απαιτούμενο 48ωρο, αλλά ποιος ο λόγος να αγωνιστούν π.χ. Παναθηναϊκός ή ΠΑΟΚ ημέρα Κυριακή, ενώ δεν θα έχουν ευρωπαϊκά παιχνίδια και να μην αγωνιστεί η Ένωση που θα έχει παιχνίδι για το Europa League.

Άρα καλώς εχόντων των πραγμάτων η ομάδα του Αντρέ Πάους θα αγωνιστεί όπως και πέρσι ημέρα Κυριακή στην Καλογρέζα με την επίσημη επικύρωση να αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ