Βαθμολογία

Μαγικό βράδυ για την ΑΕΚ, 3-0 την Μπριζ

Η ΑΕΚ έστησε ένα μικρό πάρτι στο ΟΑΚΑ, "διέλυσε" με 3-0 την Μπριζ και επέστρεψε μετά από έξι χρόνια στους ομίλους του Europa League. Δύο γκολ ο Σιμόες και ένα ο Χριστοδουλόπουλος.

Η ΑΕΚ το είχε ανάγκη. Οι παίκτες της το ήθελαν σαν «παλαβοί» και φάνηκε από τον τρόπο που μπήκαν στο γήπεδο. Ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ είχε την συνταγή. Η ΑΕΚ έστησε ένα πάρτι απέναντι στην Μπριζ, την κέρδισε με 3-0 και προκρίθηκε πανηγυρικά, μετά από έξι χρόνια, στους ομίλους του Europa League. Μάλιστα ήταν τόσο… μαγική η βραδιά της ΑΕΚ, που με βάση την εικόνα του ματς, το σκορ μοιάζει πολύ φτωχό και αδικεί την Ένωση. Ο Χριστοδουλόπουλος, ο Κλωναρίδης, ο Μάνταλος, ο Σιμόες και γενικώς το πλάνο του Χιμένεθ, διέλυσαν την Μπριζ.

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Λόπες (61’ Γιόχανσον), Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Βράνιες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (78’ Γκάλο), Κλωναρίδης (67’ Αλμέιδα).

ΜΠΡΙΖ (Λέκο): Χόρβατ, Παλάσιος (46’ Ρεφαέλοφ), Ένγκελς, Ντενσβιλ, Βόρμερ, Νακάμπα, Βάνακεν, Ντε Μποκ, Ντιαμπί, Βόσεν, Ντένις (59’ Ντιμπόμπε).

Γκολ: 28’ Χριστοδουλόπουλος, 39’ Σιμόες, 90’ Σιμόες.