Βαθμολογία

Αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ

Ο Γκόντος εκτέλεσε τον κάκιστο ΠΑΟΚ μέσα σε 7 λεπτά και η Έστερσουντ πήρε πρόκριση με 2-0. Διαμαρτύρεται ο "δικέφαλος" για οφσάιντ στο 1-0. Χάθηκε τεράστια ευκαιρία στο φινάλε.

Κακός ήταν ο ΠΑΟΚ στο Έστερσουντ. Και δεν ταρακουνήθηκε ούτε από όσα συνέβησαν στο πρώτο μέρος, με αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο να δεχθεί δύο γκολ από τον Γκόντος και να αποκλειστεί από τους ομίλους του Europa League.

Κακό το κοουτσάρισμα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και κυρίως οι αλλαγές του που αντί να βελτιώσουν τα πράγματα τα έκαναν πολύ χειρότερα. Στο φινάλε του αγώνα, χάθηκε μία τεράστια ευκαιρία και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή  βρήκε τους Σουηδούς να πανηγυρίζουν έξαλλα και δίκαια.

Έστερσουντ (Γκράχαμ Πότερ): Κεϊτά, Σομί (60' Σόμι), Πέτερσον, Παπαγιαννόπουλος, Μουκίμπι (67΄Βίντγκρεν), Νούρι, Μπασιρού, Έντουαρντς, Αϊές, Χόπκατ (90' Μενσά), Γκόντος.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου):  Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ (81' Κουλούρης), Σάχοβ, Μπίσεσβαρ (60' Ενρίκε), Μακ (86' Λημνιός), Κάμπος, Πρίιγοβιτς.

Γκολ:70' , 77΄Γκόντος.