Βαθμολογία

Με αλλαγές η Τσολάκη...

Το νέο τηλεοπτικό στοίχημα που βάζουν οι άνθρωποι του Alpha για φέτος, ακούει στο όνομα Ελένη Τσολάκη! Αποτέλεσμα; Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στην Ελένη, προκειμένου το "κορίτσι του καιρού", να τα καταφέρει και να μεταμορφωθεί σιγά-σιγά σε βασική παρουσιάστρια της πρώτης γραμμής. Άλλωστε, περιθώρια για άλλα λάθη δεν υπάρχουν.

Η Ελένη κατέβηκε από την Θεσσαλονίκη και η πρώτη της τηλεοπτική απόπειρα με τους "ΠΑΙΔΕΣ", δεν της βγήκε. 'Ετσι, αν θέλει να κάνει καριέρα σαν πρώτο βιολί θα πρέπει φέτος τον χειμώνα με το "Slam", να αποδείξει στους ανθρώπους του Alpha και κυρίως στους τηλεθεατές ότι μπορεί...

Προκειμένου η Ελένη να "χτιστεί" και να "στηθεί" πλέον ως βασική παρουσιάστρια, υπήρξαν άνθρωποι που της συνέστησαν να αλλάξει μέχρι και... στυλίστα!!! Ναί, ναί μάλιστα, μέχρι και στυλίστα, έτσι ώστε η αλλαγή της να είναι και... ουσιαστική, αλλά τραυτόχρονα και να... φαίνεται. Όσο για το τι έκανε η Ελένη; Σύμφωναμε τις πληροφορίες του tlife.gr,όντως είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγή στυλίστα, γιατί όπως και να το κάνουμε η τηλεόραση πάνω απ ΄ όλα και πρώτα απ ΄όλα είναι εικόνα.