Βαθμολογία

Ευχαριστίες από Απόλλωνα και αναβάθμιση συμφωνίας

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας προς την επιχείρηση DECORAMA ΡΗΓΑΣ και προσωπικά τον ιδιοκτήτη κ. Θεοφάνη Ρήγα για την στήριξη που παρέχει στην ομάδα από το ξεκίνημα της περιόδου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ καθώς και το σωματείο του Απόλλωνα Λάρισας ευχαριστούν την επιχείρηση DECORAMA ΡΗΓΑΣ και προσωπικά τον ιδιοκτήτη κ. Θεοφάνη Ρήγα, ο οποίος στηρίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα επίπεδα στην ομάδα μας, παρέχει από το ξεκίνημα της περιόδου χρώματα αλλά και ό,τι άλλο υλικό απαιτείται για την διαγράμμιση του γηπέδου της Φιλιππούπολης και των προπονητηρίων μας. Η επιχείρηση DECORAMA ΡΗΓΑΣ βρίσκεται στην οδό 31ης Αυγούστου 43 στη Λάρισα, απ' όπου και τα στιγμιότυπα, κατά την τελευταία παραλαβή υλικού και χρωμάτων.

Επίσης η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την αναβάθμιση της συμφωνίας με το βιβλιοχαρτοπωλείο PAPERBOOK του κ. Δημήτρη Προβίδα, η οποία περιλαμβάνει την λειτουργική υποστήριξη των διοικητικών υπηρεσιών τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και των Ακαδημιών.

Αναλυτικά το περιεχόμενο και αυτής της ανακοίνωσης:

Στην καρδιά της Φιλιππούπολης, επί της Χατζημιχάλη 70, βρίσκεται το βιβλιοχαρτοπωλείο PAPERBOOK του κ. Δημήτρη Προβίδα, ο οποίος για μια ακόμη χρονιά επέλεξε να πορευτεί χέρι-χέρι με το καμάρι της συνοικίας, τον Απόλλωνα Λάρισας. Σήμερα η ΠΑΕ Απόλλων ανακοινώνει την αναβάθμιση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών για την αγωνιστική σεζόν 2016-17, που περιλαμβάνει την λειτουργική υποστήριξη των διοικητικών υπηρεσιών τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και των Ακαδημιών.