Βαθμολογία

Ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ η Nova

Χέρι, χέρι θα πορεύονται από εδώ και στο εξής ΠΑΟΚ και Nova. Με ανακοίνωσή του την Τετάρτη (23/8), το συνδρομητικό κανάλι γνωστοποίησε τη συμφωνία του με το «Δικέφαλο του Βορρά» για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων του σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το deal αφορά τα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος και προκριματικών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και τα φιλικά προετοιμασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Nova, ο μεγαλύτερος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η κορυφαία ΠΑΕ της Βορείου Ελλάδος, ανακοινώνουν την επίτευξη συμφωνίας που αφορά στην τηλεοπτική κάλυψη, σε Ελλάδα και εξωτερικό:

1) των εντός έδρας αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου,

2) των εντός έδρας προκριματικών αγώνων για τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις,

3) των φιλικών αγώνων προετοιμασίας.

Η Nova πιστή στην υπόσχεσή της να προσφέρει στους συνδρομητές της κορυφαίο αθλητικό περιεχόμενο με την παρουσία μεγάλων και δημοφιλών ομάδων, όπως είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δίνει τη δυνατότητα στα εκατομμύρια των φίλων του «Δικέφαλου» του Βορρά να απολαμβάνουν μέσα από κανάλια Novasports, την αγαπημένη τους ομάδα σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη».