Βαθμολογία

Τσαγκάρης: «Έρχονται αποδείξεις»

Εν αναμονή της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την προσφυγή που κατέθεσαν είναι στη Χαλκίδα. Με δήλωσή του την Τετάρτη (23/8), ο Γιώργος Τσαγκάρης ενημέρωσε ότι την απόφαση –που σύμφωνα με τον ίδιο θα γίνει γνωστή μέχρι την Πέμπτη (24/8)- θα συνοδεύουν στοιχεία και «ζουμερές», όπως σημείωσε, λεπτομέρειες της προσφυγής.

Μάλιστα, άφησε και υπονοούμενα για τις πρόσφατες δηλώσεις του Λεωνίδα Λεωτσάκου σχετικά με την μη ύπαρξη ρευστού για την κατάθεση της απαραίτητης εγγυητικής επιστολής ώστε η ομάδα να αγωνιστεί στο μπαράζ ανόδου στη Β’ Εθνική

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου των Ευβοιωτών: «Μετά την χθεσινή μου παρουσία στην εκδίκαση της προσφυγής μας στο Διαιτητικό Δικαστήριο, θα ήθελα να απευθυνθώ αφενός στους πραγματικά ενδιαφερόμενους φίλους της ομάδας και δημοσιογράφους που ενημερώνουν τον κόσμο κι αφετέρου στους “παραπληροφοριοδότες”.

Σύντομα (οι πληροφορίες μας λένε μέχρι αύριο) θα έχουμε την απόφαση του δικαστηρίου. Την απόφαση θα συνοδεύουν τόσο τα έγγραφα που καταθέσαμε, όσο και πληροφορίες που ενδιαφέρουν τον κόσμο της ομάδας όπως ποιοι ήταν οι δικηγόροι μας στην εκδίκαση, αν και πόσες εγγυητικές υπάρχουν, αποδείξεις από καταθέσεις χρημάτων για απαραίτητα παράβολα (ακούσαμε από «επίσημα χείλη» πως δεν δόθηκαν) κι άλλες «ζουμερές» λεπτομέρειες, που κατά την ταπεινή μου άποψη δεν ενδιαφέρουν κανέναν πλην αυτών που ενδιαφέρονται, πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα, να λοιδορήσουν και να υποβαθμίσουν την όποια προσπάθεια γίνεται για το καλό αυτής της ομάδας.

Λίγη υπομονή λοιπόν…

Μετά τιμής

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ».