Βαθμολογία

Τέλος ο Μπαξεβάνος από τον Παναιγιάλειο

Σε αναζήτηση προπονητή πριν καλά καλά τελειώσει η προετοιμασία! Μπορεί ο Παναιγιάλειος να μη μας έχει συνηθίσει σε τέτοια, όμως, αυτή τη φορά αιφνιδίασε με το διαζύγιο με τον Σπύρο Μπαξεβάνο.

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν πως ήταν καλύτερο να χωρίσουν πριν καν ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια και έτσι το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί και επίσημα η λύση της συνεργασίας τους.

Δεδομένο πρέπει να θεωρείται πως υπήρχε έντονος προβληματισμός στην ομάδα από τις συνεχόμενες ήττες στα φιλικά. Δεν ήταν, όμως, μόνο τα αποτελέσματα αλλά και η συνολική εικόνα που ανησυχούσε. Τέλος, ακόμα και οι παίκτες έπεσαν από τα σύννεφα μαθαίνοντας τις εξελίξεις, αφού δεν είχαν ακούσει κάτι. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σπύρο Μπαξεβάνο, για προσωπικούς του λόγους.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Μπαξεβάνο για τις υπηρεσίες που μέχρι σήμερα πρόσφερε στην ομάδα μας και να του ευχηθεί ολόψυχα υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επιτυχίες.

Ο Παναιγιάλειος, στο πρόσωπο του Σπύρου Μπαξεβάνου, συνεργάστηκε με έναν πολύ καλό προπονητή, απέκτησε έναν ακόμα φίλο και πάνω απ΄ όλα ¨συνδέθηκε¨ με έναν εξαιρετικό άνθρωπο».