Βαθμολογία

Ανακοινώνει Μάρκο Γιοβάνοβιτς η ΠΑΕ ΑΕΛ (Videos)

Η ΑΕΛ συνεχίζει την μεταγραφική της ενίσχυση. Κοντά σε μια ακόμα μεταγραφή, βρίσκεται η ομάδα της ΑΕΛ. Πρόκειται για 29χρονο Σέρβο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα του Ισραήλ με τα χρώματα της Μπνέι Γεχούντα (24/2) με την οποία μάλιστα κατέκτησε το Κύπελλο της χώρας και είναι κεντρικός αμυντικός.

Θέμα χρόνου φαίνεται να είναι η η προσθήκη στην ΑΕΛ, του Μάρκο Γιοβάνοβιτς, καθώς υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι στη Λάρισα για να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Ο Μάρκο Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Παρτιζάν, είναι γεννημένος στις 26 Μαρτίου 1988, έχει ύψος 1.84 και είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές της χώρας του. Μάλιστα το 2008 συμμετείχε στην ομάδα της πατρίδας του που πήρε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, ενώ το επόμενο καλοκαίρι συμμετείχε στο EURO Under 21 που έγινε στην Σουηδία.

Με την φανέλα της Παρτιζάν όπου έπαιζε από το 2007 ως το 2011 (60/1) κατέκτησε 4 πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα, ενώ μετά συνέχισε για μία τριετία στην Βίσλα Κρακοβίας (48/0). Ακολούθησε η Βόζντοβατς, επέστρεψε ξανά στην Παρτιζάν και στο Ισραήλ με την Μπνέι Γεχούντα.

">http://

">http://