Βαθμολογία

Βοσνακίδης και Παναγιωτόπουλος στη Σπάρτη

Μεταγραφών συνέχεια για τη Σπάρτη, η οποία έκανε δικούς της δύο ακόμη παίκτες. Ο λόγος για τους Δημήτρη Βοσνακίδη και Ιωάννη Παναγιωτόπουλο, οι οποίοι ανακοινώθηκαν από την ΠΑΕ την Τετάρτη (23/8).

Ο πρώτος είναι κεντρικός αμυντικός και τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στον Ηρακλή. Ο 23χρονος έχει περάσει ακόμη από Πανθρακικό, Μπάρι, Λουτσέζε και Σαβόια στην Ιταλία, αλλά και στη Ζάκυνθο. Ο δεύτερος είναι 19χρονος μεσοεπιθετικός και έπαιζε στη Ζάκυνθο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Βοσνακίδη: «Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αμυντικό Δημήτρη Βοσνακίδη, ο οποίος αγωνιζόταν στον Ηρακλή. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πανθρακικό, στις Μπάρι, Λουτσέζε και Σαβόια στην Ιταλία, αλλά και στη Ζάκυνθο. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Παναγιωτόπουλο: «Η ΠΑΕ Σπάρτη ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Ιωάννη Παναγιωτόπουλο, που αγωνιζόταν στη Ζάκυνθο. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».