Βαθμολογία

«Αν λεγόταν Σπάνοβιτς θα ήταν καλύτερος;»

Ο τεχνικός διευθυντής του Αρη, Παύλος Μυροφορίδης μίλησε για όλους και για όλα. Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis 95,5 fm»:

Στο πρώτο του σχόλιο ανέφερε: «Πρέπει να έχουμε το κεφάλι κάτω, χαμηλά τη μπάλα και πάμε. Πρέπει να ξέρουμε που βρισκόμαστε, που πάμε και πως θα διεκδικήσουμε το καλύτερο. Η κατάσταση είναι πιο δύσκολη στον Αρη γιατί όλοι θεωρούν δεδομένη την επιτυχία. Η επιτυχία δεν έρχεται με το Αρης είσαι, έρχεται με δουλειά, με κόπο και μεγάλη πίεση. Εμείς που είμαστε τώρα πρέπει να δούμε πως θα λειτουργήσουμε. Όπως και να σε λένε, δεν παίζει μπάλα το όνομα. Πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο, το πέρυσι πέρασε. Η γνώση υπάρχει και οι προϋποθέσεις να καταφέρουμε πράγματα. Είναι στο χέρι μας να πετύχουμε».

Για την προεργασία του καλοκαιριού: «Θεωρώ ότι είμαστε καλά σε ένα πολύ σημαντικό βαθμό, και στο αγωνιστικό που η ομάδα έχει βαριά πόδια. Σημασία έχει να είναι έτοιμη η ομάδα στην αρχή του πρωταθλήματος και θα είναι 1000%. Δεν έχει νόημα να κάνουμε παπάδες αυτή τη χρονική περίοδο. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας».

Για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή: «Μπορεί να γίνει μια κίνηση ενός φορ. Αν θα γίνει αυτή η κίνηση δεν θα γίνει απλά για να γίνει. Είναι κρίμα από τον Θεό. Η ομάδα έχει φάει μεγάλη ταλαιπωρία στην προπόνηση, προσπαθεί να δεθεί γιατί είναι μια ομάδα από το μηδέν».

Για τη σχέση του με τον Καρυπίδη: «Είναι ξεκάθαροι οι ρόλοι από την αρχή, χημεία θα βρεθεί για το καλό μας. Το θέμα είναι να ξέρουμε να διαχειριζόμαστε καταστάσεις, και οι δύο ξέρουμε να το κάνουμε αυτό. Σίγουρα αυτός που πληρώνει έχει το δικαίωμα να κάνει μια επιλογή. Σημασία έχει να σε βρει σύμφωνο, αν δεν σε βρει σύμφωνο τότε θα υπάρξει σύγκρουση. Όταν έρθει η σύγκρουση δεν λειτουργεί τίποτα σωστά, το κοινό καλό είναι το καλό του Αρη και όχι η άποψη του καθενός. Αν δεν μπει το εγώ κάτω από το εμείς δεν θα κάνουμε τίποτα».

Για την απόφαση του να επιλέξει τον Σπανό: «Δηλαδή τον Σπανό αν τον λέγανε Σπάνοβιτς θα ήταν μεγαλύτερο όνομα; Είναι ξεκάθαρο ότι αν δεν συμφωνήσουμε θα προχωράμε. Να γίνει μια επιλογή και να κριτικάρεται από την πρώτη μέρα είναι εις βάρος της ομάδας. Αυτός που διοικεί και πληρώνει δεν θέλει να πάει εις βάρος της ομάδας του».