Βαθμολογία

Καλό ποδόσφαιρο και υψηλές βλέψεις το Ελευθεραί (PICS)

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι για το φιλόδοξο Ελευθεραί. Η ομάδα μετά την καλή χρονιά που έκανε στο περασμένο πρωτάθλημα, θέλει να κάνει και το βήμα παραπάνω αν είναι εφικτό.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο σύλλογο παρέμειναν αρκετοί παίκτες, ενώ αποκτήθηκαν και νέοι με στόχο το Ελευθεραί να παρουσιαστεί ακόμη δυνατότερο στην Α1’ ΕΠΣΛ. Στόχος να δοθεί τόπος στα νιάτα και να παίξει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο. Φυσικά δεν το κρύβουν πως αν έρθει και το κάτι παραπάνω δεν θα πούνε όχι στην πρώτη 3αδα.

Αισιόδοξος ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Ζιάκας για την πορεία του συλλόγου, ενώ ο τεχνικός κ. Βαγγέλης Κώτσιος θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.

Οι δηλώσεις

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΙΑΚΑΣ (πρόεδρος)

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία χωρίς τραυματισμούς, θα έχουμε πιστεύω ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από την αρχή μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Η ομάδα μας ενισχύθηκε με πολλά νέα παιδιά αλλά και έμπειρους. Απομένει να κάνουμε άλλες 2-3 προσθήκες για την ολοκλήρωση του ρόστερ. Οι στόχοι μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να είμαστε μπροστά στο πρωτάθλημα, θέλουμε το Ελευθεραί να είναι μέσα στην 3αδα».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΤΣΙΟΣ (προπονητής)

«Καλή χρονιά σε όλους, εδώ στην ομάδα του Ελευθεραί μας ενδιαφέρει να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο χωρίς να είναι ο πρωταρχικός μας στόχος η άνοδος. Η ομάδα χτίζεται με πολλά νέα παιδιά αλλά και με έμπειρους παίκτες, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο και να είμαστε όσο ψηλότερα γίνεται στο πρωτάθλημα».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ (παίκτης)

«Ήρθα από τις Ακαδημίες του Ερμή Βόλου. Πέρυσι μου δόθηκε η δυνατότητα να κάνω και την προετοιμασία και με την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και για 3 χρόνια αγωνίστηκα στις Μικτές του Βόλου. Στην ομάδα του Ελευθεραί ήρθα εξαιτίας του κόουτς Χρήστου Μιχαήλ. Μου αρέσει πολύ το επίπεδο που συνάντησα εδώ, όλοι οι παίκτες με αγκάλιασαν, ο προπονητής μου με αγαπάει πολύ, το όνειρό μου είναι να δουλέψω πολύ και να παίξω σε ομάδα του εξωτερικού».

ΑΝΤΟΥΕΝ ΠΕΠΟΣΙ (παίκτης)

«Ήρθα από τον Ηρακλή Λάρισας, εδώ γίνεται πολύ καλή δουλειά, η διοίκηση είναι δίπλα μας καθώς και ο προπονητής μας. Έχουμε και νέα παιδιά και έμπειρους παίκτες και πιστεύω πως με δουλειά θα μπορέσουμε να καταφέρουμε την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία».

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΡΑΧΗΣ (παίκτης)

«Ήρθα από την ομάδα του Ηρακλή Λάρισας ως δανεικός για να πάρω παιχνίδια, το σύνολο στην ομάδα του Ελευθεραί είναι νεανικό, υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια, ο προπονητής που έχουμε μας βοηθάει πολύ και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Πιστεύω πως θα είμαστε σε πολύ καλή θέση στο πρωτάθλημα. Η διοίκηση του Ηρακλή Λάρισας μαζί με τον προπονητή με έδωσαν δανεικό ώστε να πάρω όσο περισσότερα παιχνίδια μπορώ και να επιστρέψω στον Ηρακλή».