Βαθμολογία

Φιλικό συμπερασμάτων στο Ελευθεραί (PICS)

Την Τρίτη (22/8) διεξήχθη ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι στο πολύ καλό γήπεδο του Ελευθεραί ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Αστέρα Μελισσοχωρίου. Οι δύο ομάδες θα τεθούν και αντιμέτωπες στο νέο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι δύο τεχνικοί (Κώτσιος – Μούτσιος) είχαν την ευκαιρία να δούνε τις ετοιμότητα των παικτών τους. Το Ελευθεραί επικράτησε με σκορ 3-1. Το πρώτο ημίχρονο ήταν για τους φιλοξενούμενους καλύτερο, έτσι στο 40’ ο Δημόπουλος κατάφερε να κάνει το 0-1.

Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία και έτσι στο 55’ ο Ευστρατίου με σουτ στο «γάμα» έκανε το 1-1, στο 62’ ωραίος συνδυασμός από τους Μαρουδή – Κουρούκα και Αετόπουλο, τελικός αποδέκτης ο Ράχης που με πλασέ έκανε το 3-1 και στο 75’ την σέντρα έβγαλε ο Μαυρουδής και ο Κουρούκας με πλασέ έκανε το 3-1.

Ελευθεραί (Βαγγέλης Κώτσιος): Κραβαρίτης, Ευστρατίου, Ντελόπουλος, Καλαμπάκας, Μέκρας, Μαυρουδής, Κουρούκας, Ηλιάζι, Αετόπουλος, Κούρτης, Ράχης.

Έπαιξαν και οι: Βαγενάς, Πεπόσι, Μέκρας Χ., Χατζήνας.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Σπύρος Μούτσιος): Κουκούτσης, Βαλόζος, Γουργιώτης, Καραπέτσας, Αβδουλάς, Αγγελούλης Λ., Χατζής Γ., Χαρούλης, Δημόπουλος, Νούσιας, Κοτάκος.

Έπαιξαν και οι: Χατζής Κ., Ζαρκαδής, Παπαϊωάννου, Λένας, Ελέζι, Καραλής, Μουράτης, Ζδράλης, Λιάγκας.

Διαιτητής: Θοδωρής Ιατρόπουλος.