Βαθμολογία

ΕΡΤ και ΟΤΕ για την Α1

Δίνουν τα χέρια ΕΡΤ και ΕΣΑΚΕ, έτσι ώστε το κρατικό κανάλι να μεταδίδει τους εντός έδρας αγώνες των 11 ομάδων που δεν έχουν μέχρι στιγμής τηλεοπτική ''στέγη''. Η Α1 πηγαίνει στην ΕΡΤ και στον ΟΤΕ TV, καθώς σήμερα σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του ΕΣΑΚΕ με την ΕΡΤ.

Ένα βήμα πιο κοντά στην οριστική συμφωνία βρίσκονται Μπάσκετ Λιγκ και ΕΡΤ, με την Δημόσια Τηλεόραση -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - να μεταδώσει τα παιχνίδια της κορυφαίας κατηγορίας μπάσκετ.

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση ανάμεσα σε ΕΣΑΚΕ και ΕΡΤ, με αφορμή τα τηλεοπτικά δικαιώματα του νέου πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League
Όπως προέκυψε από τη συνάντηση των δύο πλευρών υπάρχει η κοινή πρόθεση για συνεργασία, ώστε τα παιχνίδια του νέου πρωταθλήματος να μεταδοθούν από την δημόσια τηλεόραση.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως θα υπάρξει νέα συνάντηση των δύο πλευρών τις επόμενες μέρες, η οποία θα οριστικοποιήσει το deal και έτσι το πρωτάθλημα της νέας σεζόν θα έχει τηλεοπτική «στέγη» την ΕΡΤ, η οποία θα μεταδίδει τα εντός έδρας παιχνίδια των 11 ΚΑΕ που μετέχουν στο πρωτάθλημα. Θυμίζουμε πως τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ βρίσκονται στα χέρια του Cosmote TV.

Η ανακοίνωση αναφέρει: Πραγματοποιήθηκε σήμερα (22/8) στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ συνάντηση αντιπροσωπείας του ΕΣΑΚΕ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Γιάννη Ψαρράκη και τον Γενικό Διευθυντή κ. Γιώργο Κονδύλη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ κ. Βασίλη Κωστόπουλο και τον Γενικό Συντονιστή Ειδήσεων της ΕΡΤ κ. Βασίλη Ταλαμάγκα.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και διαπιστώθηκε κοινή πρόθεση για συνεργασία προκειμένου να μεταδίδονται από τη νέα σεζόν οι εντός έδρας αναμετρήσεις των 11 ΚΑΕ της STOIXIMAN.GR Basket League, για τις οποίες διαπραγματεύεται ο ΕΣΑΚΕ, από τις συχνότητες της δημόσιας τηλεόρασης σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Εντός των επομένων ημερών αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία του ΕΣΑΚΕ με την ΕΡΤ, η οποία αποτελεί εδώ και δεκαετίες το «τηλεοπτικό σπίτι του μπάσκετ».