Βαθμολογία

Βοσνιάδης και Ντόστανιτς για Κέρκυρα

Αμέσως θέλουν να κλείσουν το θέμα του προπονητή στην Κέρκυρα από τη στιγμή που πάρθηκε η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι της ομάδας με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο μόλις μετά από ένα επίσημο παιχνίδι.

Το βράδυ της Τρίτης (22/8) θα πραγματοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο και εκεί θα κατατεθούν οι απόψεις όλων για τον αντικαταστάτη του «Ελέ». Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις η συζήτηση τραβάει αρκετά και τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι δεν είναι λίγα.

Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης χαίρει της εκτίμησης των Φαιάκων και ήδη κάποιοι εντός των τειχών τον έχουν προτείνει και τον θεωρούν την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ξέρει την ομάδα και οι δύο πλευρές είχαν μιλήσει και πριν λίγους μήνες, όταν τελικά επιλέχθηκε ο Ελευθερόπουλος.

Από εκεί και πέρα έχει προταθεί και ο Ράτκο Ντόστανιτς, ο οποίος πριν από λίγες μέρες δεν έκλεισε στον Εργοτέλη λόγω διαφοράς στο οικονομικό. Δεν αποτελεί προτεραιότητα, αλλά είναι μία φθηνή λύση. Τέλος, μία επιλογή που αρέσει αλλά είναι δεδομένα δύσκολη είναι αυτή του Σάββα Παντελίδη και γι' αυτό μπορεί να μην γίνει καν επαφή. Όλα θα ξεκαθαρίζουν αργά το βράδυ.

a-sports.gr