Βαθμολογία

Συζητά για Γ’ Εθνική η Λάρισα 2012

Η Λάρισα 2012 μπορεί το περασμένο πρωτάθλημα να έφτασε στην ψυχοφθόρα  διαδικασία των πλέι άουτ για παραμονή στην Α’ ΕΠΣΛ, όμως από αρχές καλοκαιριού οι άνθρωποι του σωματείου έδειξαν τις διαθέσεις τους... Οργανώθηκαν πολύ καλά, απέκτησαν έμπειρους παίκτες και από τα πρώτα φιλικά δείχνουν πως θα είναι μια από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο μεγάλο πρωτάθλημα του νομού μας.

Το ρεπορτάζ του athleticlarissa.gr που είναι απόλυτα διασταυρωμένο αναφέρει πως τα τελευταία 24ωρα γίνονται συζητήσεις με ομάδα γειτονικού νομού που βγήκε στη Γ’ Εθνική, αλλά θέλει όπως ακούγεται έντονα να πουλήσει το ΑΦΜ, εάν προκύψει κάποια δελεαστική πρόταση. Ο λόγος για τον Ποσειδώνα Νέων Πόρων της Πιερίας. Οι άνθρωποι των δύο ομάδων είναι σε επαφές και μάλιστα όπως πληροφορηθήκαμε μέχρι την Τετάρτη (23/8) το θέμα αναμένεται να κλείσει θετικά ή αρνητικά.

Πάντως οι άνθρωποι της Λάρισας 2012 θέλουν να κάνουν την υπέρβαση και να ανεβάσουν την ομάδα, αλλά από την άλλη ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και σίγουρα αν γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να τρέξουν πολύ γρήγορα τα οργανωτικά θέματα, αφού στα μέσα του άλλου μήνα ξεκινά η νέα Γ’ Εθνική!