Βαθμολογία

«Ψήνεται» ο νέος ΑΟΚ στο Βώλακα!

Η αποστολή του ΑΟΚ βρίσκεται από χθες στο Βώλακα, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία της μέχρι την Κυριακή. Ο Κώστας Ανυφαντάκης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.  Σε κανονικούς ρυθμούς θα μπει και ο Καπνόπουλος που δεν έχει αγωνιστεί στα δυο φιλικά που έδωσε μέχρι στιγμής ο ΑΟΚ με Κ-20 του ΠΑΟΚ και Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου. Ο Ρομπέρ από σήμερα Τρίτη  ενσωματώνεται με τους υπόλοιπους.

Μια μεταγραφή ακόμη

Ο ΑΟΚ θα κάνει σίγουρα μια μεταγραφή ακόμη.   Θα είναι μάλλον στη θέση του σέντερ φορ. Δεν αποκλείουμε αυτή η μεταγραφή να γίνει ακόμη και σήμερα. Εχει εντοπιστεί ο βασικός στόχος. Παράλληλα όμως υπάρχουν και άλλες επιλογές.

Γενικά η μεταγραφή του Ρομπέρ έχει… φτιάξει το κλίμα.  Ανεβάζει τον πήχη και οι άνθρωποι της ομάδας δικαιωματικά πιστεύουν ότι θα βοηθήσει και στη αύξηση του ενδιαφέροντος όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας.

Δείχνει τον προσανατολισμό

Μετά και το δεύτερο φιλικό με τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου ο Κώστας Ανυφαντάκης δείχνει ορισμένα πράγματα που έχει στο μυαλό του, όσον αφορά το νέο ΑΟΚ. Αρχικά φαίνεται να έχει καταλήξει στο σχηματισμό της άμυνας. Ο Δήμιζας τερματοφύλακας, δεξιά ο Γιαλαμούδης, αριστερά ο Λυμπεράκης με δυο στόπερ Παπαστεριανό και Αλιατίδη.

Στη μεσαία γραμμή ο Ψάλτης και ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος φαίνεται να έχουν προτεραιότητα για τις θέσεις των αμυντικών μέσων ενώ περιμένει ο Ανυφαντάκης και τον Καπνόπουλο που λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκε στα δυο φιλικά. Είναι φανερό ότι ο Κρητικός τεχνικός επιζητά να έχει πρωταρχικό ρόλο στην ανάπτυξη ο Ψάλτης που σίγουρα αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι τώρα.

Από εκεί και πέρα με τον ερχομό του Ρομπέρ μια θέση στον άξονα η στα πλάγια είναι κλεισμένη.    Το θέμα είναι στη θέση του σέντερ φορ που αν αποκτηθεί κλασσικός σε αυτή τη θέση ίσως ο Βαλαβανόπουλος δοκιμαστεί στη θέση του επιθετικού μέσου. Επίσης πάντα «παίζουν» οι δυο θέσεις στα πλάγια της επίθεσης. Ο Μπλιός ακόμη δεν έχει βρει τα πατήματα του αλλά σίγουρα μπορεί να προσφέρει ενώ ο Ανυφαντάκης δείχνει να πιστεύει το νεαρό Ντουρτμέ που συν το χρόνο θα αποβάλει το τρακ που έχει αυτή τη στιγμή. Λογικά αφού προέρχεται από ομάδα Β` κατηγορίας και τώρα ξαφνικά έχει περισσότερες ευθύνες.

Δανεικοί Κεσαπίδης, Ντέντε, Νταμπανλής

Τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές δεν ακολούθησαν την αποστολή στο Βώλακα και θα δοθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Είναι ο Κεσαπίδης, ο Νταμπανλής και ο Ντέντε.

Πηγή: proininews