Βαθμολογία

«Γιορτή του ποδοσφαίρου το φιλικό Ολυμπιακού B.- Νίκης B.»

Στο ραδιοφωνικό σταθμό Βόλος 9.86 μίλησε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης, ο όποιος αναφέρθηκε στο αυριανό φιλικό Ολυμπιακού- Νίκης, τονίζοντας ότι θα πρέπει να αποτελέσει γιορτή για το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας. Επίσης προανήγγειλε περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού, με την απόκτηση τουλάχιστον ενός ακόμη ποδοσφαιριστή. Αναλυτικά οι δηλώσεις Παναγιώτη Μποτσιβάλη:

«Όπως έχω δηλώσει στο παρελθόν, έτσι και τώρα οι μεταξύ μας διαφορές με τη Νίκη Βόλου, αλλά και με οποιαδήποτε άλλη ομάδα είναι μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα είμαστε συμπολίτες. Από εκεί και πέρα ζούμε στην ίδια πόλη και πρέπει να είμαστε όλοι αγαπημένοι.
Πάνω σε αυτό το πνεύμα διοργανώνουμε τον αγώνα μαζί με τη Νίκη Βόλου, διότι από κοινού είναι αυτός ο αγώνας, απλά θα πρέπει να υπάρχει τυπικά κάποιος γηπεδούχος. Θα κάνω λοιπόν έναν αγώνα, για τον οποία ο κόσμος θα πρέπει να είναι αγαπημένος και να καμαρώνει για τις ιστορικές ομάδες της πόλης, διότι και οι δύο είναι ιστορικές ομάδες και δεν πρέπει να παραβλέπουμε καμία. Από εκεί και πέρα. υπάρχει το αγωνιστικό κομμάτι, που για κάθε μία ομάδα λειτουργεί ξεχωριστά.

Πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι θετικός, τουλάχιστον αυτό εισπράττω εγώ από όλους τους ανθρώπους, με τους οποίους έχω έρθει σε επαφή Είναι μία ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε και αγωνιστικά, αλλά να δούμε και πόσο μας στηρίζει ο κόσμος, γιατί εγώ περιμένω να μας στηρίξει ο κόσμος, ειδικά φέτος που είναι η χρονιά στην οποία πρέπει να ανέβουμε και θέλω να μας συμπαρασταθεί ο κόσμος και σε αυτό τον αγώνα, αλλά και στους επόμενους φιλικούς αγώνες.

Σε λίγο έχουμε σύσκεψη με την αστυνομία και σχετικά με τις λεπτομέρειες της διεξαγωγής του θα ανακοινωθούν όλα μετά από τη συνάντηση με την αστυνομία.
Εγώ θέλω να είναι όλοι αγαπημένοι και οι οπαδοί, που θα καθίσουν δεξιά κι αριστερά και όλοι οι άλλοι φίλαθλοι που θα είναι μαζί. Αυτό για μένα προσωπικά αποτελεί ένα τεστ και θα θα ήθελα όλοι να δείξουν κατανόηση και να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχουν διαφορές… Να είμαστε αγαπημένοι όλοι και να χειροκροτήσουμε τον καλύτερο.
Αυτό είναι στον αθλητισμό, όταν συμμετέχεις σε έναν αγώνα, δε σημαίνει ότι ο δεύτερος και ο τρίτος δεν είναι τίποτα και είναι όλα να είναι μόνο ο νικητής. Μπορεί να είναι η μέρα του αυτή που βγήκε πρώτος και αυτό το έχουμε δει και σε αγώνες Διεθνούς επιπέδου και παντού.

Όπως βλέπουμε τη συμπεριφορά του κόσμου στα μεγάλα γήπεδα και στην Αγγλία και σε όλο τον κόσμο, αυτό θέλουμε να δούμε και εδώ. Άλλωστε επειδή τώρα τα πρόστιμα Είναι τεράστια ήδη ήταν πολλά και φέτος θα είναι μεγαλύτερα ο κόσμος θα πρέπει να δείξει κατανόηση. Δεν κερδίζουμε τίποτα από τις φασαρίες… ο κόσμος θα πρέπει να επευφημεί την ομάδα του.

Σε αναφορά ότι αν αποφευχθούν τα πρόστιμα μπορεί να προκύψει ακόμα και μία επιπλέον μεταγραφή, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου κ. Π. Μποτσιβάλης απάντησε:
«Ήδη ετοιμάζεται ακόμη μία μεταγραφή, απλά δεν είναι ακόμα ώρα να ανακοινωθεί.
Σε ερώτηση σχετικά με τις θέσεις στις οοίες θα καθίσουν οι οπαδοί, απάντησε:
Δεν θέλω να βγάλω ανακοίνωση πριν την αστυνομία, γιατί θέλω να την κάνουμε από κοινού. Τα εκδοτήρια θα είναι κοινά για Ολυμπιακό και Νίκη, για να προμηθευτεί ο κόσμος τα εισιτήρια, δεν θα έχουμε καμία διαφορά.»
Σε σχόλιο των παρουσιαστών, ότι αύριο ο κόσμος θα πρέπει να να συμμετέχει σε μια γιορτή του ποδοσφαίρου: 
Αύριο είναι μία γιορτή για τον Βόλο, για όλη τη Μαγνησία. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να αποδείξουμε και οι δύο ιστορικές ομάδες, ότι η ιστορία συνεχίζεται, δεν σταματά τίποτα. Αλλά θα πρέπει να το αποδείξουμε αυτό. Δεν αρκεί μόνο να λέμε ότι εγώ είμαι Ολυμπιακός και να πηγαίνουμε στο καφενείο να ρωτήσουμε ποιο ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα.
Θα πρέπει να αποδείξουμε ότι αυτές τις δύο ομάδες τις στηρίζουμε. Πιστεύω ότι θα είναι ένας καλός και δυνατός αγώνας. Θα έχει όλα τα στοιχεία ενός δυνατού ποδοσφαιρικό αγώνα και θέλω να μείνουμε μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, στο ποδοσφαιρικό, να κάνουμε έναν ωραίο αγώνα… διότι εγώ καλλιεργώ αυτό το κλίμα από το 2012, πριν ακόμη επλακώ με τον Ολυμπιακό. Από τότε καλλιεργώ το κλίμα καλής γειτονίας.
Ζητώντας του να σχολιάσει την εικόνα της ομάδας ως σήμερα:
Έχουμε πει ότι θα προσθέσουμε κάποιους παίκτες ακόμη. Όχι γιατί έχουμε έλλειψη, αλλά γιατί πρέπει να έχουμε δυο ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση. Τα νεότερα παιδιά έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία κι εγώ θέλω να υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών και να παίζει πάντα ο καλύτερος.
Σε σχόλιο για το «κερασάκι» στις μεταγραφές..
Ήδη σας έχω πει ότι δεν ανακοινώνω ποτέ πριν πέσουν οι υπογραφές
Για το θέμα της δεύτερης έδρας, αλλά και το σχόλιο ότι τέσσερις φορές την εβδομάδα προπονείται στο ΕΑΚ η νέα ποδοσφαιρική ομάδα που ήρθε στην πόλη:
Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να παρέμβω σε αυτό το το γεγονός παρά μόνο το να μου δώσουν τη δεύτερη έδρα. Από εκεί και πέρα είναι στη δικαιοδοσία του Δήμου…
Για το αν έχει υπογραφεί τρία χρόνια σύμβαση με το Πανθεσσαλικό
Το ίδιο έχουμε κάνει και η Νίκη και εμείς. Έχουμε υπογράψει με τους ίδιους όρους και οι δύο. Εγώ δεν θέλω ούτε να αδικήσω κανέναν, ούτε να ευνοηθώ. Τα έχουμε μοιράσει όλα μία χαρά και τα αποδυτήρια και το πώς θα γίνονται οι προπονήσεις… τα έχουμε καθαρισμένα κι έτσι δεν θα υπάρχουν προβλήματα. Στη συνάντηση πήγαν όλα καλά, αλλά και στη συνέχεια που υπήρχαν κάποιες μικροδιαφορές τις λύσαμε. Τελειώσαμε και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, διότι και το 2012 είχαμε συγκατοικήσει επίσης, τότε στην Β Εθνική.

Πηγή: goalpost