Βαθμολογία

Η αποστολή της Ισπανίας για το Ευρωμπάσκετ

Γνωστή έγινε σήμερα (22/8) η αποστολή της εθνικής Ισπανίας για το προσεχές Ευρωμπάσκετ με τον Ιταλό τεχνικό των "φούριας ρόχας" Σέρτζιο Σκαριόλο να μην προχωράει σε εκπλήξεις.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ραμπασέδα και Σάιθ που είναι οι δυο τελευταίοι που κόπηκαν, ενώ εκτός μάχης έχουν τεθεί ο μεγάλος άτυχος Σέρχιο Γιούλ, που θα χάσει όλη τη σεζόν, καθώς και οι επίσης τραυματίες Ρίμπας και Κλαβέρ.

Την εθνική Ισπανίας δεν θα ενισχύσουν επίσης και οι Ρούντι Φερνάντες και Φελίπε Ρέγες που προτίμησαν να ξεκουραστούν, ενώ ο Μίροτιτς αποφάσισε να αφοσιωθεί στις επαφές του με τους Μπουλς για το νέο του συμβόλαιο και δεν θα δώσει το παρών.

Αναλυτικά την αποστολή της Ισπανίας αποτελούν οι: Ρίκι Ρούμπιο (Γιούτα Τζαζ), Σέρχιο Ροντρίγκεθ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Γκιγέμ Βίβες (Βαλένθια), Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα), Άλεξ Αμπρίνες (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ), Φερνάντο Σαν Εμετέριο (Βαλένθια), Ζοάν Σάστρε (Βαλένθια), Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (Ντένβερ Νάγκετς), Πιέρ Οριόλα (Μπαρτσελόνα), Μαρκ Γκασόλ (Μέμφις Γκρίζλις), Πάου Γκασόλ (Σαν Αντόνιο Σπερς), Γουίλι Ερνανγκόμεθ (Νιου Γιορκ Νικς).