Βαθμολογία

Καλό ποδόσφαιρο και πολύ οργάνωση ο Πύρρος (PICS)

Η περασμένη χρονιά κρίθηκε άκρως επιτυχημένη για τον «Πύρρο Α.Σ Βορειοηπειρωτών». Η ομάδα ξεκίνησε πέρυσι με πολύ μεράκι την περιήγησή από την Γ’ ΕΠΣΛ και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση όλων.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η εν λόγω ομάδα με σταθερή διοίκηση και πολύ καλό υλικό κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στην Β’ ΕΠΣΛ και μάλιστα να βάλει τις βάσεις για ένα νέο στόχο. Ο Πύρρος ήρθε για να μείνει και σίγουρα το μέλλον του αναμένεται να είναι λαμπρό, αφού τα μέλη που αποτελούν την ομάδα δείχνουν μεγάλη όρεξη και έχουν οργανώσει αρμονικά το σύλλογο.

Οι προπονήσεις ξεκίνησαν την Δευτέρα (21/8) στο γήπεδο Γαλήνης και μάλιστα εκεί θα διεξάγονται και τα επίσημα ματς της ομάδας. Το athleticlarissa.gr βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας και σας μεταφέρει τις πρώτες δηλώσεις αλλά και φωτογραφικό υλικό.

Τα νέα αποκτήματα

Οι δηλώσεις

ΑΛΕΚΟΣ ΛΙΑΓΚΟΣ (πρόεδρος)

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους τους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων να είναι υγιείς χωρίς τραυματισμούς. Οι στόχοι της ομάδας μας είναι να εδραιωθούμε σαν σωματείο αφού έχουμε μόνο ένα χρόνο λειτουργίας. Θέλω να έχουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, χωρίς όμως να έχουμε αυτοσκοπό καθαρά την άνοδο. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο μέσα σε αθλητικά πλαίσια, επίσης θα προσπαθήσουμε να μην κάνουμε τα λάθη της περσινής χρονιάς λόγω της απειρίας μας στο πρωτάθλημα».

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (προπονητής)

«Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Αυτή η φετινή είναι μια νέα – πρωτόγνωρη εμπειρία για την ομάδα μας. Είναι δύσκολα τα πράγματα όσον αφορά το γηπεδικό για πολλές ομάδες. Στον Πύρρο κρατήθηκε ο βασικός κορμός και έγιναν ουσιαστικές μεταγραφές που θα μας βοηθήσουν και πιστεύω πως με τη δουλειά που θα κάνουμε θα καταφέρουμε να παίξουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο και να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα».

ΑΛΚΗΣ ΝΙΚΟΥΛΗΣ (παίκτης)

«Πέρυσι αγωνίστηκα στο Πουρνάρι, είμαι σε μια ηλικία που θα πρέπει να κλείσω την καριέρα μου σε μια ομάδα που αντιπροσωπεύει και την καταγωγή μου. Η διοίκηση είναι δίπλα στην ομάδα, εγώ θέλω να βοηθήσω με την εμπειρία μου έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στην κατηγορία και επίσης να βοηθήσω τους μικρούς για να εξελιχθούν».

ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΤΣΗΣ (παίκτης)

«Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες για μας δεν σταματούν ποτέ. Εύχομαι να μην έχουμε τραυματισμούς και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο με αλληλοσεβασμό. Στην ομάδα μας παρέμεινε ο βασικός κορμός και πιστεύω πως έγιναν σημαντικές προσθήκες για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Εγώ θεωρώ πως θα έχουμε μια άνετη παραμονή και φυσικά θα προσπαθήσουμε η ομάδα να είναι ψηλά».

ΝΙΚΟΣ ΧΑΪΔΟΥΣΗΣ (παίκτης)

«Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Καλώ όλους τους φιλάθλους να μας ακολουθούν για να πετύχουμε τους στόχους μας. Εγώ θα προσπαθήσω να δείξω τον καλό μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα. Πιστεύω ότι θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και στο τέλος θα καταφέρουμε και την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία».

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΟΥΔΗΣ (παίκτης)

«Πιστεύω πως ο Πύρρος θα παίξει καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο, όμως όπως και πέρυσι μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε στα παιχνίδια. Ο κορμός παρέμεινε στην ομάδα, ήρθαν όμως και παιδιά που θα βοηθήσουν. Η ομάδα πρέπει πρώτα να σταθεροποιηθεί και μέσα από την πολύ δουλειά θα καταφέρει να έρθει και η άνοδος».  

Εικόνες από την πρώτη προπόνηση