Βαθμολογία

Φιλικό «Χ» για τη Νίκη Βόλου

Συνέχεια στα φιλικά της παιχνίδια έδωσε την Κυριακή (20/8) η Νίκη Βόλου, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με τον Διγενή Νεοχωρίου στο γήπεδο της Κερασιάς. Οι Βολιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Νασιακόπουλου στο 7', που εκμεταλλεύθηκε λάθος της άμυνας, για να ισοφαρίσουν στο 67' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιορδανίδη, παράβαση που δόθηκε για χέρι του Μπασιάκου.

Στο 90'+3 ο Ματθαίου σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με δυνατό σουτ και χάθηκε η ευκαιρία για τη φιλική νίκη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το τεχνικό δίδυμο των Φάντζιο Μπούις και Στέφανου Ξηροφώτου χρησιμοποίησε τους υπό δοκιμή Πατρίκ Καμγκάινγκ και Θωμά Γιαλαμίδη.

Ο πρώτος είναι 27χρονος Καμερουνέζος αμυντικός χαφ και προέρχεται από την τουρκική Ιστανμπούλσπορ, ενώ ο 21χρονος στόπερ Γιαλαμίδης έπαιξε πέρσι στη β' κατηγορία του κυπριακού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Κερύνειας. Παλαιοτερα ο νεαρός αμυντικός αγωνίστηκε στον Θερμαϊκό Κορίνου, τον Βατανιακό, τον Πανιώνιο και τον Πιερικό.

Για τη Νίκη Βόλου έπαιξαν οι: Θεολόγης (46’ Τζήμας), Λάιος (78’ Σφονδυλιάς), Δημολιός (46’ Γενιτσαρίδης), Βέργος (46’ Μωυσίδης, 87’ λ.τρ. Κουκουτής), Ζιώγας (46’ Γιαμαλίδης), Camgaing, Μέτσε (46’ Τσιανάκας), Μπάιριτς (46’ Βουρδάκης), Ματθαίου, Γαρυφαλλόπουλος (46’ Ιορδανίδης), Τζιώρας (59’ Σιώμος).