Βαθμολογία

Γκώνιας και με τη βούλα στον Εργοτέλη

Εποχή Τάκη Γκώνια στον Εργοτέλη με τον 45χρονο τεχνικό να ανακοινώνεται τη Δευτέρα (21/8) από τους Κρητικούς. Αυτό ήταν και το μόνο που απέμενε δεδομένου ότι οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία τις προηγούμενες μέρες.

Στο Ηράκλειο μετά το ναυάγιο με τον Ράτκο Ντόστανιτς έψαχναν για Έλληνα προπονητή με αρκετά μικρό κασέ και τελικά έδωσαν τα χέρια με τον Γκώνια, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Σπύρο Μαυραγάνη και Αντώνη Ανδρουλάκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Τάκης Γκωνιας ο νέος τεχνικός του Εργοτέλη

«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργίας της με τον προπονητή Τάκη Γκώνια. Ο 46χρονος τεχνικός ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2013 από τον Α.Ο. Γλυφάδας ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της Επισκοπής και της Καλλιθέας.

"Θέλω να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Εργοτέλης Μαγκεντ Σάμι καθώς επίσης και Γιώργο Τουτζαρη, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Ανυπομονώ να έρθω στο Ηράκλειο και να ξεκινήσω να δουλεύω για τον Εργοτέλη" δήλωσε ο νέος τεχνικός της ομάδας μας.

Άμεσος συνεργάτης του Τάκη Γκώνια θα είναι ο Σπύρος Μαυραγάνης και γυμναστής ο Αντώνης Ανδρουλάκης Η προετοιμασία της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι και η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Πέμπτης».