Βαθμολογία

Ανακοίνωσε τρία φιλικά η Παναχαϊκή

Την πραγματοποιήση τριών ακόμα φιλικών αγώνων γνωστοποιήσε η ομάδα της Παναχαϊκής στα πλαίσια της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Αχαΐας θα αντιμετωπίσει στις 27 Αυγούστου την Προοδευτική εντός έδρας, στις 9 Σεπτεμβρίου τον Ιωνικό εκτός έδρας και στις 13 του ίδιου μήνα την Σπάρτη εντός.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της πατρινής ομάδας:

«Οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή τριών ακόμα φιλικών αγώνων που θα δώσει η Παναχαϊκή στο πλαίσιο της προετοιμασίας της. Την Κυριακή 27 Αυγούστου οι «κοκκινόμαυροι» θα υποδεχτούν την Προοδευτική στην Αγυιά.

Το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη η Παναχαϊκή θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ιωνικό σε έναν αγώνα προς τιμήν του Ηλία Κυριακίδη που εγκατέλειψε φέτος την ενεργό δράση και ανέλαβε καθήκοντα βοηθού προπονητή στην Παναχαϊκή.

Μετά από κοινή απόφαση των δυο ομάδων όλοι οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, φορώντας διακριτικά της ομάδας ή θα φέρουν μαζί τους ταυτότητα που θα αποδεικνύει τον τόπο καταγωγής τους, θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου από τις Θύρες 1 & 2 του γηπέδου.

Την Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη η Παναχαϊκή θα αντιμετωπίσει στην Πάτρα την ομάδα της Σπάρτης. Σε αυτά τα φιλικά συμπεριλαμβάνονται φυσικά και οι αγώνες που ήδη έχουν ανακοινωθεί για την ερχόμενη Τετάρτη 23 Αυγούστου στον Πύργο με τον Πανηλειακό και την Κυριακή 3 Σεπτέμβρη στην Τρίπολη με τον Αστέρα».