Βαθμολογία

Βασιλειάδης: «Να χαρούμε την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ»

Την ευχή η Εθνική Ανδρών να ολοκληρώσει ιδανικά ένα καλοκαίρι με πολλές επιτυχίες για τις εθνικές ομάδες έδωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, που έδωσε το «παρών» στις κληρώσεις των εθνικών πρωταθλημάτων μπάσκετ.

«Η σημερινή μου παρουσία εδώ έχει περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα, ως μια ένδειξη αναγνώρισης προς την ομοσπονδία, που διαχρονικά δίνει τις μεγαλύτερες χαρές στον ελληνικό λαό και τις μεγαλύτερες επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό. Το ξαναζήσαμε και φέτος το καλοκαίρι με την Εθνική Γυναικών και την Εθνική Νέων Ανδρών και ελπίζω να χαρούμε περισσότερο με την Εθνική Ανδρών το Σεπτέμβριο. Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν, να έχουμε υγεία, να έχουν οι παίκτες μας υγεία και να συνεχίζετε τους αγώνες σε αυτό το δύσκολο καιρό. Κι εμείς θα είμαστε εδώ για να προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις. Έχουμε διαύλους επικοινωνίας και βρίσκουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για να προχωράμε μπροστά. Και πιστεύω πως έχουμε αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης που μπορεί να μας κάνει αισιόδοξους. Είμαστε εδώ για να λύσουμε τα όποια θεσμικά προβλήματα για να έχουμε καλύτερες μέρες στο αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων που μας χαρίζει μεγάλες στιγμές», τόνισε.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, Αριστείδης Γολέμης, τόνισε:

«Εύχομαι μια χρονιά με υγεία πρώτα όλα. Καλούς αγώνα, διάθεση για αγώνα, γιατί και αυτή τη χρονιά θα είναι δύσκολη. Εύχομαι ένα καλό πρωτάθλημα σε όλες τις κατηγορίες και λιγότερη γκρίνια αν μπορούμε. Και εύχομαι να κερδίζουν πάντα οι καλύτεροι και μόνο. Καλή χρονιά, υγεία και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, τόνισε:

«Να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία. Να είναι γεροί οι αθλητές μας να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα στο πλαίσιο των κανονισμών και οι νικητές να αναδεικνύονται στο παρκέ. Να προχωρήσουμε και να ευχηθούμε καλή πορεία στις ομάδες μας».