Βαθμολογία

Πλίτσης: «Άδικο το σκορ για την ΑΕΛ»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕΛ Γιώργος Πλίτσης ο οποίος αναφέρθηκε στην ήττα της ΑΕΛ από τον Ολυμπιακό θεωρώντας άδικη την έκταση του σκορ.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Πλίτση:

«Νομίζω φάνηκε ξεκάθαρα στο παιχνίδι αυτό ότι η αποτυχία από την επιτυχία απέχει ελάχιστα. Σε μια φάση δική μας δεν έγινε το 2-2 και μετά ήρθε ένα αποτέλεσμα (4-1) που δεν ήταν η εικόνα του αγώνα. Θεωρώ δεν ήταν το παιχνίδι για 4-1 παρότι απέναντι μας είχαμε τον Ολυμπιακό, μια μεγάλη ομάδα και πρωταθλητή Ελλάδος. Θα πρέπει να κοιτάμε τα λάθη μας, κάναμε πολλά λάθη μετά το 2-0, στο 2-1 μπορούσαμε να κάνουμε το 2-2, δεχτήκαμε ένα ψυχρό γκολ και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Είναι μια άδικη ήττα για αυτό το σκορ, όμως θα πρέπει να κοιτάμε την επόμενη μέρα να δούμε τα λάθη μας και σίγουρα υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος, όμως δρόμος με πολλά δύσκολα μονοπάτια».

Σε ερώτηση για την γενική εικόνα των ομάδων της 1ης αγωνιστικής είπε:

«Όλες οι ομάδες πιστεύω είναι εκεί και εκεί, είδαμε το πόσο δυσκολεύτηκε ο ΠΑΟΚ στην Λιβαδειά και ο Παναθηναϊκός στον Πλατανιά».

Σε ερώτηση για την απόδοση του Μπόζοβιτς δήλωσε:

«Θετική η παρουσία του, μόνο μια μικρή ευθύνη στο τρίτο γκολ, είναι μια κακιά στιγμή, δεν είχε καλή θέση, στις άλλες φάσεις είχε καλές τοποθετήσεις, έκλεινε καλά την γωνία και σίγουρα θα βοηθήσει γιατί είναι παίκτης με εμπειρία, όμως η φάση του τρίτου γκολ που είναι η κακιά στιγμή όπως είπα, είναι και η πιο σημαντική, γιατί γίνεται το 3-1 και σου κόβονται τα πόδια. Αντί να γίνει το 2-2 έγινε το 3-1, η μπάλα τιμωρεί, δυστυχώς έτσι είναι η μπάλα».

Σε ερώτηση για το αν η ΑΕΛ υπερεκτίμησε τον Ολυμπιακό ανέφερε:

«Ναι υπερεκτιμήσαμε τον Ολυμπιακό παίζοντας τόσο αμυντικά, όμως κάποια στιγμή που ανεβήκαμε φάνηκαν κάποιες αδυναμίες δικές μας. Σίγουρα ο Πάους έχει εντοπίσει τις αδυναμίες και με την βελτίωση η ομάδα θα είναι καλύτερη. Σίγουρα είναι καλύτερη από πέρσι, είναι πολύ καλή και η φάση που βάζουμε το γκολ, όμως στεναχωρεί η συνολική εικόνα».

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο Πάους, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Κούγια, δεν θέλει βοηθό προπονητή δήλωσε:

«Δεν είναι στιγμή να λέμε αν ο Πάους έχει ή δεν έχει βοηθό προπονητή ούτε είναι αυτό το πρόβλημα της ομάδας. Πρέπει να υπάρχει ηρεμία και διάθεση και ο πόθος να διακριθούν τα παιδιά. Πρέπει να καταλάβουν ότι παίζουν σε μια μεγάλη ομάδα και σε μια πόλη που ζει έντονα το πόδοσφαιρο».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ATHLETICLARISSA: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ