Βαθμολογία

Χάβος: «Μου είπαν ότι δεν ήταν πέναλτι...»

Xωρίς θετικό αποτέλεσμα έφυγε από το ΟΑΚΑ και το ματς με την ΑΕΚ ο Παναιτωλικός, με τον Μάκη Χάβο να αφήνει ορισμένες αιχμές για τη διαιτησία. Ο τεχνικός των Αγρινιωτών ανέφερε ότι του μεταφέρθηκε πως δεν υπήρχε πέναλτι στη φάση του πρώτου γκολ της Ένωσης, ενώ για το δεύτερο είπε ότι ίσως να ίσχυσε το ριπλέι.

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά για όλους. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά μας και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε. Μέχρι το πέναλτι αλλά και μετά η ΑΕΚ δεν είχε καμία ευκαιρία, πιέζαμε ψηλά, δεν τους αφήσαμε να αναπτυχθούν σωστά και δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ. Αν υπήρχε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, θα έπρεπε να σκοράρουμε και όλα άλλαζαν. Όταν δεν σκοράρεις, όμως, είναι δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κομβική η αποβολή του Πάουλο. Με 10 ήταν και η ΑΕΚ βέβαια, αλλά για αυτούς βγήκε ο φορ ενώ για εμάς ο χαφ. Ήρθε και το δεύτερο γκολ και εκεί το ματς τελείωσε, η ΑΕΚ διαχειρίστηκε πολύ καλά το ματς.

Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε μεστή εμφάνιση, δεν επιτρέψαμε στην ΑΕΚ να κάνει ευκαιρίες. Για να είμαστε ειλικρινείς έπαιξε ρόλο και η αποβολή του Αλμέιδα αλλά και πριν την αποβολή η ομάδα πατούσε καλά.

Θα πρέπει να ξαναδώ τις φάσεις. Δεν θέλω να ρίξω όλη την ευθύνη στη διαιτησία, λένε ότι δεν ήταν πέναλτι, μετά το ματς είσαι και εν βρασμώ λίγο. Στο δεύτερο γκολ δεν ξέρω, ίσως να ίσχυσε το ριπλέι. Μου είπαν ότι δεν ήταν πέναλτι. Πρέπει όσοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο να βοηθήσουμε για να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Χάβος.