Βαθμολογία

Απόλλων Λάρισας: Άφησε υποσχέσεις παρά την ήττα

Μπορεί η πρώτη εμφάνιση επί λαρισινού εδάφους να μην στέφθηκε με επιτυχία για τον Απόλλωνα Λάρισας ο οποίος και γνώρισε την εντός έδρας με 2-1 από τα Τρίκαλα αλλά σίγουρα άφησε πολλές υποσχέσεις με την αγωνιστική του παρουσία.

Σε μια αναμέτρηση όπου διεξήχθη στον εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο της Φιλιππούπολης παρουσία 300 περίπου φιλάθλων, οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη έδειξαν καλά δείγματα γραφής κυρίως στο α΄μέρος αλλά και περιθώρια βελτίωσης.

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως απέναντι τους οι «κυανόλευκοι» είχαν να αντιμετωπίσουν μια «ψημένη» και φιλόδοξη ομάδα στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής όπως είναι τα Τρίκαλα, με τον Αγιώτη τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου στον πάγκο αλλά και παίκτες που κουβαλάνε πλούσιες παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Πάντως η αλήθεια είναι πως η εικόνα του ματς θύμιζε έντονα ματς Β΄ Εθνικής, με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με πάθος αλλά και ευκαιρίες εκατέρωθεν για να σκοράρουν εκ νέου.

Για τον Απόλλωνα το σκορ άνοιξε στο 17 ο Μαυριάς με ωραίο σουτ κάνοντας το 1-0 ενώ στο 51΄ο Βέρτζος με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια μετά από σέντρα του Γκόλια. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο Παρθένης με ένα εξαιρετικό βολέ στο 89΄.

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης (46′ Κραβαρίτης), Σάββας (55′ Μίλιτς), Κουρτεσιώτης (75′ Καμπέρης), Ανδρέου Β. (83′ Λουκάς), Παπαζαχαρίας (70′ Ανδρέου Γ.), Χατζής (46′ Τσιλούλης), Αγρόδημος (64′ Ιβανίδης), Σουλίδης (59′ Διβανές), Σαχινίδης (71′ Κολοβός), Καρακατσάνης (67′ Συράκος), Μαυριάς (46′ Σκούπρας).

ΑΟΤ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης (46′ Αθανασόπουλος), Βέρτζος (60′ Γκαλίτσιος), Γιαννίτσης (46′ Κοτσώνης), Πάνος (83′ Παρθένης), Γκόλιας (79′ Μυρσινιάς), Τεγούσης (46 Αναστασόπουλος), Τσιάρας (63′ Ζήσης), Γροντής (72′ Μανώλης), Μίλιεβιτς (79′ Κατσαντώνης), Τσίπρας (46′ Ζγκούρι), Καπός (67′ Ντιατά).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαϊος Τσιτσανούδης με βοηθούς τους κ.κ. Ακρίβο και Μάνο.