Βαθμολογία

Ξεκίνησαν οι γυναίκες της ΑΕΛ - Αποχαιρετισμός για την Παναγιώτα Κούκου

Ξεκίνησε η νέα ποδοσφαιρική σεζόν για την γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ την περασμένη Πέμπτη. Το παρών έδωσαν κάποιες από τις παίκτριες που θα συνεχίσουν στην ομάδα όπως και ορισμένες κοπέλες από την Ακαδημία για να αξιολογήσει ο προπονητής αν είναι έτοιμες για το επόμενο βήμα που είναι η ένταξη στην πρώτη ομάδα. Κάποιες κοπέλες που απουσίαζαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα ενσωματωθούν στις αρχές Σεπτεμβρίου όπου και θα γίνει η επίσημη 1η προπόνηση. Οι παίκτριες αφού ενημερώθηκαν για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς αλλά και για την προετοιμασία έκαναν χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης.

Τι επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι πρώτες μεταγραφές ενώ ξεκινάει η δοκιμασία νέων παικτριών που θα ήθελαν να ενταχθούν στην ομάδα. Οι ενδιαφερόμενες προς δοκιμή παίκτριες μπορούν να παίρνουν πληροφορίες για το πρόγραμμα προπονήσεων στο 6973826490 από τον υπεύθυνο κ. Νίκο Λιντέρη. Η Διοικούσα Επιτροπή ευχαριστεί την ομάδα των Αμπελοκήπων και τον κ. Βαγγέλη Στεφάνη για την παραχώρηση του γηπέδου για τις ανάγκες των προπονήσεων στις πρώτες ημέρες.

Αποχαιρετισμός και ευχαριστήριο για την Παναγιώτα Κούκου

Η νεαρή δυναμική ακραία αμυντικός από τα Φάρσαλα, με τριετή παρουσία στην ομάδα, από την πρώτη στιγμή, είχε μεγάλη συμβολή στις συνεχόμενες ανόδους και η απουσία της θα είναι αισθητή γιατί ήταν από τα αγαπητά παιδιά της ομάδας τόσο για τον χαρακτήρα όσο και το ποδοσφαιρικό της ταλέντο. Για επαγγελματικούς λόγους τη νέα σεζόν θα βρεθεί στην Ρόδο όπου και θα συνεχίσει την καριέρα της. Είναι σίγουρο ότι τα ποδοσφαιρικά στοιχεία της Παναγιώτας θα της επιτρέψουν και εκεί να κάνει μια καριέρα αντάξια του ταλέντου της. Για μας παραμένει πάντα ένα μέλος της μεγάλης οικογένειας της ΑΕΛ και ελπίζουμε να την έχουμε σύντομα και πάλι κοντά μας. Καλή συνέχεια Παναγιώτα…