Βαθμολογία

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 0-0

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε στη Βοιωτία και έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό, ο οποίος στο τέλος λίγο έλειψε να προηγηθεί. Αποβλήθηκαν οι δύο προπονητές, οι οποίοι είχαν... κοκορομαχία στους πάγκους. Πήγε στην Λιβαδειά ως το μεγάλο φαβορί. Ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν άλλαξε το περσινό του ροστέρ, αλλά είχε στα πόδια του και τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ταυτόχρονα έπαιζε κόντρα στην ομάδα που έμαθε τελευταία από τις υπόλοιπες ότι θ' αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα.

Κι όμως ο Λεβαδειακός του Ανιγκό (στον πάγκο) και του Μπραντάο (στο γήπεδο) έδειξε όχι μόνο ανταγωνιστικός αλλά ήταν και η ομάδα που είχε την σπουδαιότερη φάση στο ματς. Το 0-0 είναι γκέλα για τον ΠΑΟΚ που από την πρεμιέρα μένει πίσω στην βαθμολογία και σίγουρα μια ένεση αυτοπεποίθησης για την πολύ διαφορετική ομάδα της Λιβαδειάς.

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Εσπασί, Τριποτσέρης, Μητρόπουλος, Ζαραδούκας (86' Αμαράλ), Μεντί, Αντιλέχου, Νιασέ, Μπραντάο (82' Σίλβα), Τσαμπούρης, Γιουσούφ (87' Καψάσκης), Γιακουμάκης.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάτσε (57' Σάκχοφ), Λημνιός (62' Μπίσεσβαρ), Ενρίκε (67' Κάμπος), Μακ, Πρίγιοβιτς.