Βαθμολογία

ΑΕΚ – Παναιτωλικός 2-0

Παρά το γεγονός ότι έμεινε από νωρίς με δέκα παίκτες σε ένα επεισοδιακό ματς, η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη Super League. Μπορεί να έμεινε μόλις στο 28o λεπτό με παίκτη λιγότερο. Μπορεί για να "μετρήσει" το δεύτερο γκολ που πέτυχε, να χρειάστηκε να γίνει μια σειρά από συσκέψεις. Μπορεί να μην έπιασε καν σούπερ απόδοση.

Όμως η ΑΕΚ την δουλειά της, την έκανε. Νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ και ξεκίνησε με νίκη το πρωτάθλημα. Βεβαίως χρειάστηκε να περάσει "δια πυρός και σιδήρου" για να τα καταφέρει. Κυρίως λόγω του κακού πρώτου ημιχρόνου και της απερίσκεπτης ενέργειας του Αλμέιδα. Ωστόσο όταν και ο Παναιτωλικός στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε με δέκα παίκτες, η ΑΕΚ κυριάρχησε και πήρε τους τρεις βαθμούς.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ):  Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Λόπες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος (80' Βινίσιους), Κλωναρίδης (46' Λιβάγια), Τρίστασον (46' Πατίτο), Αλμέιδα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας (16' Μαρινάκης), Χαντάκια, Ροντρίγκες, Τσοκάνη, Μάρκος Πάουλο, Μπεχαράνο, Ντίας (69' Μασουρέκ), Κλέζιο, Ρόζα (60' Μπράβο) Μοράρ.

Γκολ: 14' πεν. Αλμέιδα, 75' Γιόχανσον.