Βαθμολογία

Κέρκυρα – Πανιώνιος 0-1

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε νικηφόρα στην εφετινή Super League. Με γκολ του Ντουρμισάι στο 53' η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Κέρκυρας. Από ένα χαμένο πέναλτι οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος.

ο γκολ που σημείωσε στο 53' ο Ντουρμισάι με κεφαλιά ήταν ικανό να δώσει τρίποντο στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας στο νησί των Φαιάκων και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν φυσικά πιο έτοιμοι, με δεδομένο ότι είχαν δώσει και τέσσερα επίσημα ματς στην Ευρώπη. Η Κέρκυρα προσπάθησε, είχε χαμένο πέναλτι, όπως και η ομάδα της Πλατείας, αλλά δεν κατέστη εφικτό να φτάσει στην ισοφάριση.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δ. Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας (77' Γκομές), Βενέτης, Ιωάννου, Σοϊλέδης, Σιόντης, Ντιογκό (81' Βάργκας), Νούνες, Ζορμπάς, Επστάιν (61' Μεληκιώτης), Τουράμ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ. Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης, Λάμπρου (90'+3' Σαραμαντάς), Μασούντ, Μασούρας (81' Παπαγεωργίου), Ντουρμισάι (87' Ταποκό)

Γκολ: 53' Ντουρμισάι.