Βαθμολογία

Αετός Μακρυχωρίου – Βούναινα 0-0 (PICS)

Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο (19/8) στο Μακρυχώρι, όπου ο τοπικός Αετός υποδέχθηκε τα Βούναινα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Να θυμίσουμε πως οι γηπεδούχοι θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στην Α1’ ΕΠΣΛ και έχουν στόχο την άμεση επιστροφή τους στην μεγάλη τοπική κατηγορία, ενώ τα Βούναινα θα παίξουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Α’ ΕΠΣΛ.

Οι δύο τεχνικοί (Τσέτσιλας – Εμμανουήλ) είχαν την ευκαιρία να δούνε τους παίκτες τους, με το τελικό σκορ να μην έχει ιδιαίτερη σημασία αφού αυτά τα παιχνίδια είναι μόνο για τους προπονητές. Τελικό αποτέλεσμα 0-0, σε ένα ζεστό απόγευμα στο Μακρυχώρι, με τους παίκτες να δείχνουν επηρεασμένοι από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν.

Στο αγωνιστικό μέρος στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που είχαν την πλήρη κατοχή και δημιούργησαν και κάποιες ευκαιρίες. Στην επανάληψη το Μακρυχώρι βρήκε τα πατήματά του και κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Γκικούδης, Δάσσιος, Αλμυρούλης, Τζίκα Ν., Τζίκα Α., Τσιαντούλης, Καπετάνης, Μητσογιάννης, Τζίκα, Φουσίκας, Αβέλλας.

Έπαιξαν και οι: Αλιάϊ, Στογιάννης, Ριζούλης, Κυρίτσης, Διονυσίου, Γκαμπούρας, Φαρμάκας, Σουπεκιώτης.  

Βούναινα (Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουκουφίκης, Ραπτόπουλος, Χατζηλιάδης Γ., Καρέντζος, Μερτζανίδης Η., Χριστοδούλου Κ., Καζάνι Γ., Τσανάς, Σχοινάς, Τριανταφυλλόπουλος, Κατσιώτης.

Έπαιξαν και οι: Χριστοδούλου Σ., Καζάνι Κ., Μερτζανίδης Φ., Χατζηλιάδης, Κ., Χατζηλιάδης, Σ., Τσαπράζης Σ., Μουτσάνας, Ψαρρής.