Βαθμολογία

Παραλειπόμενα από το Φάληρο

Διαβάστε μικρά-μικρά και όσα κατέγραψε το ...μάτι του athleticlarissa από την χθεσινή (19/8) αναμέτρηση της ΑΕΛ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Super League.

- Κεκλεισμένων των θυρών η αναμέτρηση, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στα χρονικά των αναμετρήσεων των δυο ομάδων. Άλλες δυο φορές που ο Ολυμπιακός ήταν τιμωρημένος οι αναμετρήσεις είχαν γίνει σε ουδέτερα γήπεδα.

- Οι οδηγίες των προπονητών των δυο ομάδων ακούγονταν λόγω του γεγονότος ότι δεν υπήρχαν φίλαθλοι στο γήπεδο.

- Με τον διαιτητή Καραντώνη τα είχε μερίδα των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αναφερόμενοι σε φάσεις που ο εκ Ημαθίας ρέφερι ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των παικτών της ΑΕΛ, σύμφωνα με τα λεγόμενα τους.

- Παρών στο γήπεδο και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε που ήρθε να παρακολουθήσει το παιχνίδι και σίγουρα θα κράτησε πολλές σημειώσεις για τα προσεχή παιχνίδια της εθνικής.

- Παρών στο γήπεδο και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας που παρακολούθησε την αναμέτρηση από την κερκίδα, ενώ το παρών έδωσε και ο αντιπρόεδρος της ομάδας Ζήσης Ντελόπουλος.

- Αήττητη παρέμενε σε πρεμιέρες πρωταθλήματος η ΑΕΛ από την σεζόν 2005-2006 και έπειτα στα χρόνια που συμμετείχε στην μεγάλη κατηγορία. Οι "βυσσινί" είχαν τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες στις επτά τελευταίες τους πρεμιέρες στην μεγάλη κατηγορία. Τελευταία φορά που είχαν ηττηθεί σε πρεμιέρα ήταν το μακρινό 1995-1996 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Αλκαζάρ με 0-1 με τέρμα του Βαζέχα.

- Αρκετό κόσμο είχε το cafe που βρίσκεται πλησίον του γηπέδου του Ολυμπιακού ακριβώς πάνω από την στάση του ηλεκτρικού, ενώ ανοικτό ήταν και το επίσημο κατάστημα της ομάδας του Πειραιά με αρκετούς να προμηθεύονται προϊόντα της ομάδας.

- Φίλαθλος του Ολυμπιακού έξω από το φαληρικό γήπεδο δεν γνώριζε (!!!) ότι ο Ολυμπιακός είναι τιμωρημένος και μάλιστα έτυχε να ρωτήσει τον ανταποκριτή του athleticlarissa Αντώνη Ρηγανάκο, όταν ο τελευταίος έφτανε στο γήπεδο, που μπορεί να προμηθευτεί εισιτήριο. Υπήρξε η εξήγηση ότι το ματς είναι χωρίς παρουσία κόσμου και ο φίλαθλος αποχώρησε εμφανώς απογοητευμένος.

- Από τα ωραιότερα γήπεδα το "Γ. Καραϊσκάκης" υπερσύγχρονο και με όλες τις ανέσεις για να κάνουν οι εκπρόσωποι τύπου την δουλειά τους. Το athleticlarissa.gr ευχαριστεί την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την φιλοξενία στον ανταποκριτή της.

- Το μεσημέρι της Παρασκευής (18/8) αναχώρησε η ΑΕΛ από την Λάρισα για την Αθήνα. Οι "βυσσινί" έκαναν προπόνηση στην πρωτεύουσα, όπου και κατέλυσαν σε ξενοδοχείο το βράδυ της ίδιας ημέρας. Η επιστροφή στην θεσσαλική πρωτεύουσα έγινε αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης με την αποστολή να φτάνει στην Λάρισα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (20/8).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ