Βαθμολογία

Ανδρεόπουλος: «Φάουλ πριν από το πέναλτι του Ολυμπιακού»

Την άποψη ότι στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού έγινε φάουλ, εξέφρασε ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος, μετά την ήττα της ΑΕΛ στο Καραϊσκάκη, μιλώντας στη Nova. Αναλυτικά ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος:

"Είχαμε να κάνουμε με μία πιο έτοιμη ομάδα από εμάς. Ο Ολυμπιακός έχει 4 παιχνίδια επίσημα. Αυτό έκανε το έργο μας δύσκολο. Παρόλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλά. Μέχρι να δεχτούμε το γκολ δεν μας είχε κάνει φάση. Από εκεί και πέρα, ήταν ξεκάθαρο ότι έγινε φάουλ στο πρώτο γκολ. Αυτό έκανε το έργο και εκεί που είχαμε βγει μπροστά και πήραμε τα ηνία του παιχνιδιού. Σε μία κόντρα δεχτήκαμε το 2-0. Εκεί παλέψαμε. Κάναμε το γκολ. Μειώσαμε. Αλλά δεν είχαμε τη τύχη με το μέρος μας. Και ήρθε αυτό το σκορ".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, σχολίασε:

"Είναι δύσκολη. Αλλά σας είπα. Αν δείτε και το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε και δεν έμπαινε έτσι ο Ολυμπιακός δεν θα μας έβαζε γκολ, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο. Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Παίζαμε στη πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος και έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στη Λάρισα που πρέπει να το πάρουμε".

Για το άδειο γήπεδο, είπε:

"Είναι λυπηρό να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Ήταν σα φιλικό σήμερα. Αλλά αυτά θα τα πουν οι αρμόδιοι και όχι εγώ".